Brug for Support - klik her

info@vestjyskmarketing.dk / 97 32 01 08

Kære kunde og samarbejdspartner

Før Moskjær Online – nu Vestjysk Marketing, der har overtager hele det onlinerelaterede forretningsområde fra Videbæk Bogtrykkeri, der tidligere var drevet under navnet Moskjær Online.

Alt angående trykt materiale fortsætter uændret i regi af Videbæk Bogtrykkeri.

Fremadrettet er Kurt Moskjær ansat hos Vestjysk Marketing og du vil fortsat kunne kommunikere direkte med Kurt – nu blot i Vestjysk Marketings navn. Dette betyder samtidigt at du nu kan trække på et helt hus af online specialister – vi er pt. 20 der arbejder på at leve op til vores mission om at skabe online succes til vores kunder.

Vestjysk Marketing er et full-service webbureau, og tilbyder hjemmesider, webshops, specialprogrammering og online marketing: Søgemaskineoptimering, konverteringsoptimering, video til web og adwords.

Vi håber du har lyst til at besøge os – vi har altid kaffe på kanden.

Giver ovenstående anledning til spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte Kurt eller undertegnede. Du kan se kontaktinfo herunder:


Boy Boysen
Direktør

Direkte: 69 60 66 20
Mobil: 23 42 46 91
Mail: boy@vestjyskmarketing.dk

Kurt Moskjær Andersen
Webudvikler

Direkte: 96 94 00 40
Mobil: 28 19 56 68
Mail: kurt@vestjyskmarketing.dk
 


Rent fysisk kommer Kurt fremadrettet til at arbejde ud fra Vestjysk Marketings kontor på Ribovej 6 i Ringkøbing. Du er meget velkommen til at kigge forbi og høre hvilke nye muligheder du har fået på baggrund af overtagelsen.

Med venlig hilsen

Boy Boysen
Direktør

Tilmeld nyhedsbrev

Få online tips og tricks der kan flytte din forretning