Kan du skabe storytelling?

Vi søger en inspirerende kollega, der har evnen til at opsøge de spændende historier, og kan skabe de tekster, som AI ikke magter.

Marketingkonsulent og Content Creator


 

Elsker du at skrive, og kan du gøre selv komplekse informationer til interessant læsning, som rammer målgruppen med den rette tone-of-voice? Falder det dig desuden helt naturligt at udnytte din forretningsforståelse til at rådgive kunderne?

Så gå ikke glip af denne spændende mulighed.

Din imødekommende personlighed skaber en stærk relation til kunderne, og din faglighed, forretningsforståelse og resultaterne sikrer, at relationerne bliver langvarige.

Erfaringen har du formentlig fået via dit arbejde på et bureau, i en intern marketingafdeling, som selvstændig eller noget andet relevant. Du brænder så meget for storytelling og digital marketing, at du ikke kan lade være med at dygtiggøre dig hver dag. 

Du har måske allerede et godt kendskab til indrykningsplaner, undervisning, content-produktion, Google Ads, SoMe-annoncering, AI, SEO, e-mail-marketing, GA4 og diverse handelsplatforme - som generalist eller specialist. Men dine dygtige kollegaer er altid klar til at støtte op om videreudviklingen af dine talenter, så du over tid kan blive den bedste inden for relevante områder. Vi forventer også, at du kan lære os en masse. 

Du vil hurtigt få din egen portefølje af kunder, som du selvstændigt skal kunne rådgive, udfordre og udvikle. Afhængig af dine kompetencer, skal du selv udføre mange af de opgaver, du aftaler med kunderne. Øvrige opgaver booker du ind til dine specialist-kollegaer. Men du har den daglige kundekontakt, hvor kompetencer, relationer og høj service er nøgleordene.

Da tekster indgår i stort set alt, hvad vi laver, vil du blive involveret i eksekvering af opgaver for mange af dine kollegaers kunder. Du skal sammen med vores Head of Content sikre, at hvis vi skriver noget, så er det inspirerende, relevant, udfordrende og selvfølgelig grammatisk perfekt. På overordnet niveau skal du kunne udvikle og beskrive den rette tone-of-voice, og efterfølgende eksekvere efter denne. 

 

Hvorfor skulle det være interessant for dig?

Du bliver en del af et landsdækkende marketing-bureau med et solidt økonomisk fundament, hvor du kan udnytte og videreudvikle dine kompetencer. Vi har spændende kunder i alle størrelser og fra alle brancher. De stiller heldigvis store og udfordrende krav til os hver dag, og det gør arbejdet afvekslende, og du vil få et stort netværk. 

Alene i Ringkøbing vil du få mere end 30 passionerede kollegaer, som er stærke inden for bl.a. marketing, programmering, strategi, design og forretningsforståelse.

Hvis du ikke lige bor i nærheden, så hjælper vi gerne med at finde et godt sted at bo i Ringkøbing. Se mere på www.flytmodvest.dk.

Vi tilbyder en udfordrende stilling med ansvar og udviklingsmuligheder, samt løn efter kvalifikationer.

Vestjysk Marketing har til huse centralt i Ringkøbing, hvor du får din primære arbejdsplads. Der er lækker frokostordning, sociale aktiviteter i personaleforeningen og masser af smil i hverdagen.

 

Ansøgning

Lyder det som en fremtid, du kunne tænke dig at blive en del af? Så send dit CV og en kortfattet ansøgning (udnyt det nu til at bevise dine skills) til ole@vestjyskmarketing.dk. Skriv "Marketingkonsulent og Content Creator" i emnefeltet. 

Selvom vi har drøntravlt med masser af spændende opgaver, venter vi på den rigtige profil. 

 

Vi glæder os til dit næste træk!