Vestjysk Marketing


Digital Marketing Specialist

 

Er du virkelig dygtig til ét eller flere områder inden for digital marketing, og formulerer du dig samtidig godt på skrift? Så har vi måske et spændende og udviklende bureaujob klar til dig. 

 

Vi har drøntravlt, og søger derfor en dygtig digital marketing specialist, der er klar til at gribe og løse en masse udfordrende opgaver. Du vil selvfølgelig have løbende kundekontakt, og deltage i møder med kunderne, men din primære opgave bliver at eksekvere og levere på et højt fagligt niveau.

Hos os dækker digital marketing over alt fra bl.a. SEO, SEM, SoMe og nyhedsbreve, til konverteringsoptimering, tracking og analyser. Vi regner derfor ikke med, at du kan alt, når du møder første dag. Men vi satser på, at du allerede har ét eller flere områder, hvor du er specialist, og at du samtidig er ualmindelig nysgerrig efter at lære mere. Som du allerede ved, så indgår tekster i stort set alt, hvad vi foretager os. Derfor er det vigtigt, at du skriver dansk på et højt niveau. 

Du har måske allerede stiftet bekendtskab med et job på et bureau, eller i en marketingafdeling. Det kan også være, at du har været selvstændig konsulent eller haft din egen webshop. Vi er åbne overfor din baggrund, da det er din passion og dine specialistkompetencer, vi er mest interesserede i.

Du brænder så meget for digital marketing, at du ikke kan lade være med at dygtiggøre dig hver dag. Derfor vil du også få en individuel udviklingsplan hos os, så vi sikrer, at du hele tiden får flere kompentencer bygget på. Her vil Googles certificeringer bl.a. indgå, så har du allerede dem, vil det selvfølgelig være en fordel.

 

Derfor skal du søge jobbet

Du bliver en del af et stort ambitiøst digitalt bureau, hvor du kan udnytte og videreudvikle dine kompetencer. Vi har mange forskellige kunder, der stiller store og udfordrende krav, og arbejdet er derfor afvekslende, og du vil få et stort netværk. 

Hvis du ikke lige bor i nærheden, så hjælper vi gerne med at finde et godt sted at bo i Ringkøbing, som vil være det primære arbejdssted. Se mere på www.flytmodvest.dk 

Vi tilbyder en udfordrende stilling med ansvar og udviklingsmuligheder, samt løn efter kvalifikationer.

Vestjysk Marketing har til huse i nyrenoverede lokaler centralt i Ringkøbing. Der er lækker frokostordning, sociale aktiviteter og en uhøjtidelig tone.

 

Lyder det som en fremtid, du kunne tænke dig at blive en del af, og har du de skills, der skal til? Så send dit CV, en spændende ansøgning og måske en video til ole@vestjyskmarketing.dk. Skriv "Digital Marketing Specialist" i emnefeltet. 

Selvom vi har travlt med masser af spændende opgaver, er vi klar til at vente på den rigtige profil. Stillingen vil derfor forblive aktiv, frem til vi har fundet den rette kandidat. 

 

Vi glæder os til dit næste træk!