Digital Marketing Trainee

Digital Marketing Trainee


Er du nyuddannet eller sidder du i en in-house marketingstilling, og vil du gerne sætte fart i din karriere?

Vi søger en Digital Marketing Trainee, der sammen med et dynamisk webteam på 30 engagerede kollegaer brænder for at skabe online succes for vores kunder.

Der er tale om en traineestilling, og vi kigger derfor mere på din passion og ønsket om at dygtiggøre dig end på eksamensbeviser og en stor portefølje. Måske er du nyuddannet. Måske er du selvlært. Det vigtigste er, at du har en stor interesse for digital marketing.

Som trainee vil vi tilpasse sværhedsgraden af opgaverne efter dine kompetencer og erfaring. Vi stiller dog krav til din udvikling, og vi har en forventning om, at du har ambitioner om at blive digital marketingkonsulent inden for ét år. Du får en erfaren konsulent som mentor, som vil sikre, at du får en grundig indskoling og sparring på dine projekter.

Du vil som trainee komme til at stifte bekendtskab med hele digital marketing-paletten, men med mulighed for at specialisere dig inden for de områder, du brænder allermest for.

Dine opgaver bliver:

  • Google Ads
  • Facebook Ads
  • Sociale medier
  • Søgemaskineoptimering
  • Konverteringsoptimering
  • Mailmarketing
  • Kampagneplanlægning
  • Analyse
  • Kundedialog

Din nye arbejdsplads

Miljøet i Vestjysk Marketing er dynamisk, uformelt og med stor frihed til den enkelte – initiativ og handlekraft forventes og belønnes. Ledelsesstrukturen er flad med korte beslutningsgange, og i dagligdagen arbejder vi efter klart definerede værdier med fokus på feedback og sparring.

Du får superengagerede og fagligt stærke kolleger, og bliver en del af et stærkt sammenhold. Vi hygger os hvert år til attraktive arrangementer -  og vores personaleforening sørger for sjove fællesaktiviteter i løbet af året.

Kundeporteføljen består af spændende, attraktive kunder, der vil stille krav og udfordre dig. Af samme årsag har vi stor fokus på løbende kompetenceudvikling af vores medarbejdere, både på det personlige og faglige plan.

Vi vil gerne sikre en god sammenhæng mellem privat- og arbejdsliv, og arbejder derfor med flextid, og i perioder vil du have mulighed for at arbejde hjemmefra. Madpakken behøver du ikke at spekulere på, da vi tilbyder en god frokostordning og et fyldt køleskab til fri afbenyttelse.

Bor du ikke i nærheden af Ringkøbing, hjælper vi gerne med det praktiske omkring flytning.

Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer.

Interesseret?

Vil du vide mere om jobbet og Vestjysk Marketing, så er du velkommen til at kontakte Ole Stampe Larsen på 69 14 86 50 eller ole@vestjyskmarketing.dk

Send din ansøgning til ole@vestjyskmarketing.dk. Vi gennemgår løbende ansøgningerne og indkalder aktuelle kandidater til samtale i takt med, at ansøgningerne kommer ind. Skriv "Digital Marketing Trainee” i emnefeltet.