Digitale marketingkonsulenter til Vestjyllands største digitale bureau

Vi søger både en erfaren digital marketingkonsulent og en trainee.

Digitale marketingkonsulenter


 

Har du gejsten og potentialet til at blive den bedste digitale marketingkonsulent, og kan du rådgive og kommunikere med kunderne på et tillidsskabende og professionelt niveau?

Vi har brug for både en erfaren digital marketingkonsulent og en trainee.

Du får ansvaret for at vækste dine egne kunder gennem en tæt dialog og hands-on arbejde på et højt fagligt niveau. Derfor skal du kunne sætte dig ind i kundens forretning, og have - eller over tid skabe - den digitale værktøjskasse, der skal til, for selv at kunne eksekvere en stor del af arbejdet.

Din imødekommende personlighed skaber en stærk relation til kunderne, og din faglighed og resultaterne sikrer, at relationerne bliver langvarige.

Erfaringen har du formentlig fået via dit arbejde på et digitalt bureau, i en større intern marketingafdeling eller måske via dit eget konsulentfirma, og du brænder så meget for området, at du ikke kan lade være med at dygtiggøre dig hver dag. Hvis du ikke har så meget erfaring, men har interressen og er motiveret for at lære som trainee, så hører vi også gerne fra dig.

Vores kunder stiller store krav, og vi forventer derfor, at du efter en tilpasset indkøringsperiode vil kunne analysere dig frem til kundernes udfordringer via fx Google Analytics og dialog. Ud fra dette kan du så komme med kvalificerede forslag til effektfulde løsninger. Det betyder, at du som generalist måske allerede har et vist kendskab til f.eks. indrykningsplaner, content-produktion, Google Ads, SoMe-annoncering, SEO, email-marketing og diverse handelsplatforme. Dine dygtige kollegaer er klar til at udvikle dine talenter, så du over tid kan blive den bedste. Men vi håber også, at du kan lære os en masse - uanset om du er konsulent eller trainee. 

Du vil over tid få din egen portefølje af kunder, som du selvstændigt skal kunne rådgive, udfordre og udvikle. Afhængig af dine kompetencer, skal du selv udføre mange af de opgaver, du aftaler med kunderne. Øvrige opgaver booker du ind til dine specialist-kollegaer, men du koordinerer stadig dette med kunderne, og sikrer, at leveringen sker til tiden og i den rette kvalitet.

Da tekster indgår i stort set alt, hvad vi laver, vil det i øvrigt være et plus, hvis du skulle have gemt en tekstforfatter i maven.

Derfor skal du søge jobbet

Du bliver en del af et ambitiøst digitalt bureau, hvor du kan udnytte og videreudvikle dine kompetencer. Vi har mange forskellige kunder, der stiller store og udfordrende krav, og arbejdet er derfor afvekslende, og du vil få et stort netværk. 

Hvis du ikke lige bor i nærheden, så hjælper vi gerne med at finde et godt sted at bo i Ringkøbing. Se mere på www.flytmodvest.dk

Vi tilbyder en udfordrende stilling med ansvar og udviklingsmuligheder, samt løn efter kvalifikationer.

Vestjysk Marketing har til huse centralt i Ringkøbing, hvor du får din primære arbejdsplads. Der er lækker frokostordning, sociale aktiviteter og en uhøjtidelig tone. Vi har afdelinger i Aarhus og Holstebro, og derfor kan enkelte dage efter aftale placeres dér.

 

Lyder det som en fremtid, du kunne tænke dig at blive en del af? Så send dit CV, en kortfattet ansøgning og måske en video-hilsen til ole@vestjyskmarketing.dk. Skriv "Digital Marketingkonsulent" eller "Trainee" i emnefeltet. 

Selvom vi har drøntravlt med masser af spændende opgaver, er vi klar til at vente på den rigtige profil. Stillingen vil derfor forblive aktiv, frem til vi har fundet den rette kandidat. 

 

Vi glæder os til dit næste træk!