1 års specialtilpasset traineeforløb

Webudvikler på rekordfart

Bliv en del af Vestjysk Marketings kommende dreamteam for webudviklere med opstart 1/9 2021. På vores dreamteam får du et specialiseret traineeforløb, som skal gøre dig til professionel webudvikler i et team af andre webudviklere.

Her vil du blive udfordret af Danmarks dygtigste webudviklere, en række spændende kunder og projekter på Vestjyllands største webbureau. Det hele sker ud fra en personlig udviklingsplan og med en personlig sparringspartner på sidelinjen – en senior webudvikler som buddy.

Ansøg nu

Hvorfor Dreamteam?

Du har passion for webudvikling

Om du har en uddannelse eller ej er ikke det vigtige - det vigtige er din passion, og at du brænder for programmering.

 

Du vil være den bedste

Vi udarbejder en personlig udviklingsplan i samarbejde med dig, som du selvfølgelig sætter dig eget præg på.

 

Leg med den nyeste teknologi

Hos Vestjysk Marketing har du rig mulighed for at slå dig løs på den digitale legeplads - og vi forventer, at du gør det! 

 

 

"Hos Vestjysk Marketing bliver jeg udfordret af mine kunder og kan få sparring fra mine kolleger så jeg kan udvikle mig fagligt."

René Mikkelsen, Webudvikler

 

"Vestjysk Marketing giver mig mulighed for at udfordre mig selv og mine kolleger så vi kan udvikle os og vores kunder."

Jonas Hansen, Webudvikler

Det handler ikke kun om programmering

Hos Vestjysk Marketing tror vi på at den gode udvikler kan meget mere end at programmere. Webudvikling handler også om forretningsforståelse, designforståelse og kundeservice. Derfor kommer din udviklingsplan også til at bestå af oplæg og besøg hos vores samarbejdspartnere og kunder for at forstå deres behov og deres hverdag.

Desuden kommer du til at deltage i diverse sociale aktiviteter, så du kan falde godt til her i Ringkøbing – Det skal være sjovt at være en af de udvalgte på dreamteamet.

Det er din passion for udvikling, der driver dig og din udvikling. Du kan godt lide at nørde med programmer og kode. Samtidig er du ikke bange for at udfordre dig selv og dine evner inden for programmering.

Du bruger din interesse til at dygtiggøre dig og til at opdage nye muligheder inden for udvikling. Du udvikler mods til dit yndlingsvideospil, udvikler softwareværktøjer til familie, venner og bekendte eller arbejder freelance med programmering og webudvikling ved siden af studie eller arbejde.

 

Flyt mod vest

Vi hjælper med at flytte i Europas lykkeligste by (Ringkøbing er kåret som Europas lykkeligste by i en stor EU undersøgelse - det forstår vi godt!). Om du skal have en lejlighed, lejebolig eller villa, så hjælper vi gerne med det praktiske.

Lær den hyggelige, gamle købstad at kende med dens røde tage og brostensbelagte gader, der byder på hyggelige butikker, caféer og restauranter. I Ringkøbing kommer vi hinanden ved og elsker at byde nye velkommen! Her er masser af fritidsaktiviteter og foreningsliv at engagere sig i, om det er fitness, sport, kultur eller andet.

 

Læs mere på flytmodvest.dk

Bliv en del af dreamteamet!

Ansøg nu

 

Det siger pressen

Vi har også gjort os bemærket i lokalpressen. På linket herunder kan du i pdf format læse hvad Ringkøbing Skjern Dagblad har at sige om projektet. Du bl.a. læse mere om både Boy Boysen og Kevin From's ambitioner i forbindelse med projektet. 

 

Læs artiklen fra dagbladet

Har du spørgsmål?


Vi er klar til at besvare dem!

Anders Abrahamsen

Kevin From

Teamleder af Dreamteam / Webudvikler (+45) 51 92 71 17 (+45) 69 14 86 53 kf@vestjyskmarketing.dk

Når du udfylder formularen accepterer du samtidig at vi må kontakte dig. Læs vores betingelser her.