Vestjysk Marketing


Erfaren Online Marketing Konsulent

 

Vi søger en erfaren og knalddygtig Online Marketing Konsulent, der kan udfordre og udvikle vores kunder. Værktøjskassen har du i orden, og du er derfor klar til at tage det store ansvar, vi giver dig.

 

Du får ansvaret for at vækste dine egne kunder gennem en tæt dialog og hands-on arbejde på et højt fagligt niveau. Derfor skal du med din forretningsforståelse kunne sætte dig ind i kundens forretning, og med din faglighed kunne udføre de aftalte online marketing-opgaver.

Din personlighed kan skabe en professionel relation til kunderne, og din faglighed og resultaterne sikrer, at relationerne bliver langvarige.

Erfaringen har du formentlig fået via dit arbejde på et digitalt bureau, i en intern online marketing-afdeling eller måske dit eget konsulent-firma, og du brænder så meget for området, at du ikke kan lade være med at dygtiggøre dig hver dag.

Vores kunder stiller store krav, og vi forventer derfor, at du via Google Analytics kan analysere dig frem til udfordringerne, samt vejlede om de rette løsninger. Det betyder, at du derfor allerede har et godt kendskab til bl.a. Google Adwords, Facebook-annoncering, SEO og email-marketing. Vores eksperter er selvfølgelig klar til at udvikle dig, så du bliver den bedste, men dit niveau er allerede ret højt.

Med de rette kompetencer, vil du hurtigt få din egen portefølje af kunder, som du selvstændigt skal drive og udvikle, og dine dygtige kolleger i Online Marketing vil være dine sparringspartnere i dagligdagen, så vi sikrer, at vi hele tiden leverer den højeste kvalitet og de bedste resultater.

Vi tilbyder et job, hvor du spiller en meget vigtig rolle for både Vestjysk Marketing og vores kunder, og du får et stort ansvar for mange selvstændige opgaver allerede den første dag.

 

Derfor skal du søge jobbet

 

Du bliver en del af et ambitiøst digitalt bureau, hvor du kan udnytte og videreudvikle dine kompetencer. Vi har mange forskellige kunder, der stiller store og udfordrende krav, og arbejdet er derfor afvekslende, og du vil få et stort netværk. 

Hvis du ikke lige bor ”rundt om hjørnet” hjælper vi gerne med at finde et godt sted at bo her i Europas Lykkeligste by – Ringkøbing. Se mere på www.flytmodvest.dk

Vi tilbyder en udfordrende stilling med udviklingsmuligheder i et digitalt bureau med ambitioner. Løn efter kvalifikationer.

Vestjysk Marketing har til huse i nyrenoverede lokaler centralt i Ringkøbing. Der er lækker frokostordning, sociale aktiviteter og et uhøjtideligt samvær.

 

Lyder det som en fremtid, du kunne tænke dig at blive en del af, og har du erfaringen? Så send en motiveret ansøgning til ole@vestjyskmarketing.dk. Skriv "Erfaren Online Marketing Konsulent" i emnefeltet. 

 Stillingen vil forblive aktiv frem til vi har fundet den eller de rette kandidater, og vil løbende blive slået op på diverse jobportaler.

 

Vi glæder os til dit næste træk!