Vestjysk Marketing


Digital Marketing Konsulent med erfaring

 

Har du en bred forretningsforståelse, og er du blandt de bedste til at rådgive og eksekvere inden for en række digitale marketingdiscipliner? Så har vi måske et spændende job klar til dig. 

 

Du får ansvaret for at vækste dine egne kunder gennem en tæt dialog og hands-on arbejde på et højt fagligt niveau. Derfor skal du kunne sætte dig ind i kundens forretning, og have den digitale værktøjskasse, der skal til, for selv at kunne eksekvere en stor del af arbejdet.

Din personlighed skaber en stærk relation til kunderne, og din faglighed og resultaterne sikrer, at relationerne bliver langvarige.

Erfaringen har du formentlig fået via dit arbejde på et digitalt bureau, i en større intern marketingafdeling eller måske via dit eget konsulent-firma, og du brænder så meget for området, at du ikke kan lade være med at dygtiggøre dig hver dag.

Vores kunder stiller store krav, og vi forventer derfor, at du via Google Analytics og dialog kan analysere dig frem til udfordringerne, og ud fra dette komme med kvalificerede forslag til effektfulde løsninger. Det betyder, at du allerede har et solidt kendskab til f.eks. indrykningsplaner, content-produktion, Google Ads, SoMe-annoncering, SEO, email-marketing og diverse handelsplatforme. Dine dygtige kolleager er selvfølgelig klar til at sparre med dig, men dit niveau er allerede ret højt. Vi håber derfor, at du også kan lære os en masse. 

Du får din egen portefølje af kunder, som du selvstændigt skal kunne rådgive, udvikle og eksekvere opgaver for.

 

Derfor skal du søge jobbet

Du bliver en del af et ambitiøst digitalt bureau, hvor du kan udnytte og videreudvikle dine kompetencer. Vi har mange forskellige kunder, der stiller store og udfordrende krav, og arbejdet er derfor afvekslende, og du vil få et stort netværk. 

Hvis du ikke lige bor i nærheden, så hjælper vi gerne med at finde et godt sted at bo i Ringkøbing. Se mere på www.flytmodvest.dk

Vi tilbyder en udfordrende stilling med ansvar og udviklingsmuligheder, samt løn efter kvalifikationer.

Vestjysk Marketing har til huse i nyrenoverede lokaler centralt i Ringkøbing. Der er lækker frokostordning, sociale aktiviteter og en uhøjtidelig tone.

 

Lyder det som en fremtid, du kunne tænke dig at blive en del af, og har du erfaringen, der skal til? Så send en kort ansøgning til ole@vestjyskmarketing.dk. Skriv "Digital marketing Konsulent med erfaring" i emnefeltet. 

Selvom vi har drøntravlt med masser af spændende opgaver, er vi klar til at vente på den rigtige profil. Stillingen vil derfor forblive aktiv, frem til vi har fundet den rette kandidat. 

 

Vi glæder os til dit næste træk!