Vestjysk Marketing – full service webbureau – søger


Video, foto og motion graphic

- mulighed for deltid/freelance

Vi søger en kreativ profil med kompetencer inden for fotografering og videoproduktion. Du vil være med fra udarbejdelse af storyboard, over optagelse, redigering og upload til YouTube, website eller koordinering med tv selskaber.

Opgaverne er meget forskellige, det kan være alt lige fra en større virksomhedspræsentation, reklamefilm eller medarbejderfotografering. Har du også interesse i motion graphic er det et ekstra plus da vi også laver LED bandereklamer og animationsbannere til web.

Derfor er det vigtigt, at du formår at sætte dig i kundens sted og evner at tilpasse outputtet til de forskellige målgrupper. Ligeledes er det vigtigt at have en god forretningsforståelse for at kunne formidle kundes budskab til deres målgruppe.

Vi har eget fotostudie men hovedparten af opgaverne foregår ude hos kunderne. Du skal derfor have lyst til at arbejde selvstændigt og møde kunderne på deres præmisser.

Vi oplever en positiv udvikling i opgaverne på dette område. MEN pt er der ikke opgaver, der dækker en fuldtidsstilling. Vi er derfor på udkig efter en ny kollega, der enten har andre relevante kompetencer i forhold til et webbureau;  eller eksempelvis i dag fungerer som freelance og gerne vil ha’ et fast job eller som måske har egen firma?

 

Derfor skal du søge jobbet:

Du bliver en del af et ambitiøst webbureau, hvor du kan videreudvikle dine kompetencer, og opbygge en solid viden om onlinemediet. Vi har mange forskellige kunder, der stiller store og udfordrende krav og arbejdet er derfor afvekslende. 

 Vi tilbyder en udfordrende stilling med gode udviklingsmuligheder, i et digitale bureau med ambitioner. Løn efter kvalifikationer.

Vestjysk Marketing har til huse i nyrenoverede lokaler, centralt i Ringkøbing. Der er lækker frokostordning, sociale aktiviteter og et uhøjtideligt samvær.

Vi er mere interesseret i din portfolio end din uddannelsesmæssige baggrund og en lang ansøgning.

Send derfor et kort oprids af hvorfor du synes denne stilling er spændende sammen med dit cv og links til tidligere projekter til anders@vestjyskmarketing.dk.

Ring til Anders på 25477470 hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til dit næste træk!