Online Marketing Graduate

Vil du forme fremtidens digitale markedsføring?


 

Har du ambitioner om at være med til at forme fremtidens online markedsføring, og er du klar til at lære fra de bedste? 

Du er sikkert en ambitiøs student fra gymnasiet, HHX eller HTX med et godt snit, eller en studerende på f.eks. et erhvervsakademi på udkig efter et praktikforløb, og du har en stor interesse for marketing, sociale medier, kommunikation og forretningsudvikling. Nu skal du tage næste skridt og udvikle dig til at blive en eftertragtet online marketing specialist eller konsulent.  

Vestjysk Marketings Graduate-forløb er det helt rette for dig! 

Vores 12 måneders Graduate-forløb giver dig stor indsigt i og hands-on erfaring med online marketing, og du kommer til at specialisere dig inden for 1-2 udvalgte digitale discipliner, som vil være med til at forme din kommende karriere hos os.

Du kommer til at få indsigt i bl.a. content marketing, Google Ads, annoncering på Facebook, email marketing automation og søgemaskineoptimering, men da vi er et full-service digitalt bureau, er der også mulighed for at få indblik i andre discipliner som grafisk design, UX og projektledelse, hvis det har interesse.

Vi lægger en ambitiøs Graduate-plan, som vi følger op på minimum hver måned. Du skal forvente en stejl læringskurve, og du vil hurtigt få masser af ansvar.

En vigtig del af jobbet er forståelsen for kundens forretning, og du vil derfor også deltage på kundemøder, hvor du får indsigt i den optimale behovsafdækning og forretningsforståelse.

 

Opgaverne og hvad du skal lære

Vi løser alle typer af online marketing-opgaver, med det klare formål at vækste kundernes forretning. Du får derfor indsigt i og hands-on erfaring med mange forskellige områder, men vi vil ud fra din profil udvælge nogle fokusområder, som du over tid bliver ekspert inden for.

Opgaverne kan være følgende:

 • Analyse af kundernes forretning
 • Analyse af resultaterne af det arbejde, vi udfører
 • Lægge en online marketing-strategi for vores kunder
 • Lave en medieplan for vores kunder
 • Lave en social media-strategi for vores kunder
 • Drive kampagner via sociale medier
 • Opsætte og optimere Google Ads-kampagner
 • Opsætte og håndtere email marketing-kampagner
 • Lave en SEO-analyse og efterfølgende SEO-strategi samt udføre den nødvendige søgemaskineoptimering 
 • Konverteringsoptimering af hjemmesider og webshops
 • Opsætning og opdatering af hjemmesider og webshops
 • Løbende dialog med vores kunder og udførelse af aftalte opgaver.

 

Kravene til dig

Vi stiller ikke krav til, at du allerede har hands-on erfaring med online marketing, da vi via Graduate-forløbet forventer at lære dig det meste.

Vi forventer derimod, at du har interesse for marketing, sociale medier, kommunikation og forretningsudvikling, samt at du har en enorm nysgerrighed og lysten til at lære mere - og så er du i øvrigt så digitalt indfødt, at du vil kunne lære os en masse om brugen af de sociale medier. 

 

Sådan bliver du en del af Graduate-forløbet

Da vi forventer et langvarigt forhold, gør vi os altid umage, når vi skal rekruttere deltagere til vores Graduate-forløb. Du kommer jo helt sikkert til at spille en stor rolle hos Vestjysk Marketing i lang tid fremover.

 1. Send en kort og ærlig ansøgning, hvor du beskriver dig og din interesse for online marketing. Husk et opdateret CV og gerne udtalelser.
 2. Vi gennemgår din ansøgning hurtigst muligt, og vender retur med svar på, om vi ønsker at gå videre i processen med dig.
 3. Til første samtale skal du overbevise os, så husk at her vil vi gerne opleve din personlighed, samt høre mere om din store interesse for online marketing.
 4. Vi evaluerer og vender tilbage med afslag eller samtale nr. 2.
 5. Hvis du indkaldes til samtale nr. 2, vil vi måske bede dig udføre en testopgave.
 6. Du præsenterer resultatet af testopgaven, og vi evaluerer efterfølgende.
 7. Hvis vi vælger dig, laver vi en Graduate-kontrakt samt en udviklingsplan, der løber i 12 måneder, og vi ser frem til samarbejdet. 

 

Om Vestjysk Marketing og din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et ambitiøst digitalt bureau med +25 kollegaer, hvor du kan kickstarte din karriere. Vi har mange forskellige kunder, der stiller store og udfordrende krav. Arbejdet er derfor afvekslende, og du vil få et stort netværk. 

Hvis du ikke lige bor ”rundt om hjørnet” hjælper vi gerne med at finde et godt sted at bo her i Ringkøbing. Se mere på www.flytmodvest.dk

Vi tilbyder et udfordrende forløb med masser af udviklingsmuligheder i et digitalt bureau med ambitioner. 

Du får løn under hele forløbet. 

Vestjysk Marketing har til huse i nyrenoverede lokaler centralt i Ringkøbing. Der er lækker frokostordning, sociale aktiviteter og et uhøjtideligt samvær.

 

Næste træk

Lyder det som en fremtid, du kunne tænke dig at blive en del af? Så send en motiveret ansøgning til info@vestjyskmarketing.dk. Skriv "Online Marketing Graduate" i emnefeltet. 

Stillingen vil forblive aktiv, da vi løbende vil rekruttere deltagere til vores Graduate-forløb.

Vi glæder os til dit næste træk!