Praktik


KICK-START DIN DIGITALE KARRIERE

med en praktikplads hos Vestjysk Marketing

 

Du er da ikke ude efter en almindelig praktikplads, vel?

Nej, du skal finde et sted, som kan være med til at forme din karriere, give dig en masse professionel sparring og bringe dig op på den øverste hylde. Du skal ud og bruge din uddannelse. Du skal lære noget - du skal blive til noget...

Brænder du for webudvikling eller online marketing, og ønsker du en karriere inden for digital markedsføring, har du nu muligheden for at komme i praktik på Vestjyllands største og bedste webbureau.

Som praktikant hos Vestjysk Marketing stiller vi store krav til dig og din udvikling. Til gengæld får du en masse spændende og forskelligartede opgaver, der virkelig kan udvikle dine kompetencer.

Du er vigtig for os, og vi vil sørge for, at du bliver knivskarp -og at du har det godt.

 

·         Du vil fra starten få en personlig mentor, som er din sparringspartner.

·         Du får en personlig udviklingsplan, hvor du kan se, hvad du skal gennemgå og lære i forløbet. 

·         Du lærer fra nogle af de bedste i branchen - men vores mål er selvfølgelig, at du bliver den bedste.

·         Du kommer med i en lækker frokostordning.

·         Du deltager i personaleforeningens aktive og en smule konkurrenceprægede arrangementer sammen med dine +25 kolleger.

 

Vi skal til efteråret bruge praktikanter til både online marketing- og udviklingsafdelingen, så fortæl os, hvad du brænder mest for.

Online marketing praktikant

I online marketing vil du komme til at arbejde med Google Analytics, Google AdWords, Facebook-annoncering, Mail marketing, SEO og meget mere.

Webudvikler praktikant

I udviklingsafdelingen vil du arbejde med html, css, javascript, jquery, cakephp og meget mere. Du kommer til at sætte løsninger op på egen hånd men også indgå i større udviklingsprojekter.

Vi bliver udfordret hele tiden af vores kunder, og du vil derfor få uvurderlig praktisk erfaring og ny viden med i rygsækken.

Vi kræver, at du har godt humør, samt masser af mod, motivation og lyst til at blive den bedste. Da vi ikke forventer, at du kan alt, når du starter, vil din udviklingsplan være tilpasset dig. Gør du det godt, så håber vi selvfølgelig på, at din karriere fortsætter hos os.

Lyder det som en fremtid, som du kunne tænke dig at blive en del af? Så send en kreativ ansøgning til anders@vestjyskmarketing.dk. Ring til Anders på 25477470 hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til dit næste træk!