Vestjysk Marketing


Digital projektleder

Vi søger en ambitiøs projektleder, der udfordrer vores kunder og kan projektlede store og små udviklingsprojekter inden for tid og deadline.

Du får det overordnede ansvar for udvikling af spændende digitale projekter for vores kunder. Du sætter selv dit projektteam bestående af fagligt højkvalificerede webdesignere, udviklere og online marketing konsulenter. Og ikke mindst leverer du et produkt, du selv er stolt af og som hjælper kunden til forretningsmæssig succes.

Vi tilbyder et job, hvor du spiller en vigtig rolle i forretningens drift samt udvikling og får et stort ansvar i mange forskellige processer.

Afhængig af din erfaring vil du få medansvar for udvikling af vores interne processer fra ordren er i hus, og til kundens forretningsmæssige mål er nået.

Du vil få din egen portefølje af kunder fra dag 1, som du løbende selv udbygger i samarbejde med vores salgsafdeling.

Vi forventer, at du har erfaring med projektledelse og enten har en teknisk eller marketingmæssig baggrund.

 

Derfor skal du søge jobbet:

Du bliver en del af et ambitiøst webbureau, hvor du kan videreudvikle dine kompetencer og opbygge en solid viden om online-mediet. Vi har mange forskellige kunder, der stiller store og udfordrende krav, og arbejdet er derfor afvekslende. 

Hvis du ikke lige bor ”rundt om hjørnet” hjælper vi gerne med at finde et godt sted at bo her i Europas Lykkeligste by – Ringkøbing. Se mere på www.flytmodvest.dk

Vi tilbyder en udfordrende stilling med udviklingsmuligheder i et digitalt bureau med ambitioner. Løn efter kvalifikationer.

Vestjysk Marketing har til huse i nyrenoverede lokaler centralt i Ringkøbing. Der er lækker frokostordning, sociale aktiviteter og et uhøjtideligt samvær.

Lyder det som en fremtid, du kunne tænke dig at blive en del af? Så send en motiveret ansøgning til anders@vestjyskmarketing.dk.
Har du spørgsmål? Så ring til Anders på 25477470.

Vi glæder os til dit næste træk!