Teknisk SEO-specialist søges

Spændende SEO-udfordring.

Vestjysk Marketing


 

Fuldtid eller deltid? Kontor i Aarhus, Ringkøbing eller Holstebro? Vi er fleksible!

 

Vi har brug for en teknisk velfunderet og erfaren SEO-specialist, der kan sikre, at vi fastholder det højeste niveau på SEO-indsatserne for vores kunder. Mangler du erfaringen, hører vi dog også gerne fra dig – se nederst.

 

Med godt humør og analytisk sans skal du være dygtig til at eksekvere, vejlede og lægge de bedste SEO-strategier og -planer. Samtidig vil du blive en teknisk go-to-person for dine dygtige kollegaer i det digitale marketingteam. De vil nemlig typisk gå til dig, når komplekse udfordringer og opgaver skal løses. Det er vigtigt, at du proaktivt og selvstændigt udfører de relevante tekniske tiltag, og du vil også hele tiden blive fodret med konkrete relevante opgaver.

Som det oplagte tekniske bindeled mellem det digitale marketingteam og programmørerne i udviklingsteamet, vil du blive involveret i mange forskelligartede udfordringer. Du vil typisk også få dine egne kunder, som du skal være med til at sikre digital succes.

Vi vil også kigge på, hvad du har af øvrige kompetencer, da vi ud fra dette vil tilpasse stillingen til dig. Det kan jo være, at du ud over SEO kommer med en stor viden om Google Ads, SoMe-ads, opsætning af tracking, konverteringsoptimering eller andet, som vi kan drage nytte af.

Kundekontakt og -rådgivning vil være en del af stillingen, men omfanget tilpasses din profil. Du vil løbende blive bedt om at lave oplæg med analyser og optimeringsforslag, som enten du eller en kollega præsenterer for kunden.

 

Som erfaren SEO-specialist forventer vi, at du:

 • Har erfaring fra bureau eller lignende.
 • Er dejlig nørdet med din interesse for SEO, Google Analytics, Search Console, tracking og alt teknikken bag.
 • Konstant er opdateret med de altid udviklende best practices indenfor SEO.
 • Er analytisk stærk.
 • Proaktivt deler ud af din viden og erfaring.
 • Vil være go-to-person, når dine kollegaer har tekniske spørgsmål.
 • Byder velkommen til opgaver og udfordringer med et smil.
 • Gerne lærer nyt, når kollegaerne har noget at byde ind med.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du:

 • Selvstændigt kan føre dialogen med kunderne.
 • Udover SEO har specialistegenskaber i mindst én anden digital marketing-disciplin.
 • Gerne selv kan skrive grammatisk korrekte SEO-tekster på dansk, eller give SEO-råd til vores tekstforfattere.
 • Har lyst til at undervise i SEO for vores kunder.
 • Har lyst til at skrive blogs og måske lave podcasts om din specialistviden.

 Opfylder du ikke helt kravene til at være en erfaren SEO-specialist, men du har derimod talentet, så se mere nederst.

 

Når du starter som ny kollega hos Vestjysk Marketing, så laver vi sammen en personlig og skræddersyet udviklingsplan til dig. Dermed sikrer vi, at du bliver klædt godt på til arbejdet hos Vestjysk Marketing, og du får lagt ekstra viden på, hvor det er relevant.

Du kommer med i en lækker frokostordning, og du bliver inviteret til personaleforeningens mange spændende aktiviteter sammen med dine +30 kollegaer.

Vores hovedkontor ligger i Ringkøbing, men du har også mulighed for at have arbejdsplads helt eller delvist hos vores afdelinger i enten Aarhus eller Holstebro. Vi er villige til at finde en fleksibel løsning til den rette, og hjemmearbejde er selvfølgelig også delvist muligt.

Stillingen er som udgangspunkt fuldtid, men er du den rette, og ønsker du deltid, så taler vi også om det.

 

Lyder det som en fremtid, du kunne tænke dig at blive en del af?

Så send en kortfattet ansøgning med CV hurtigst muligt til Digital Marketing Manager Ole Stampe Larsen på ole@vestjyskmarketing.dk. Skriv ”Erfaren SEO-specialist” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, så skriver du selvfølgelig også bare til Ole.

Hvis du ikke opfylder de ønskede krav til fulde, men stadig har en stærk motivation og tro på, at du vil kunne udvikle dig til at blive den bedste indenfor SEO, så skriv ”Junior SEO-specialist” i emnefeltet. Vi er nemlig altid på udkig efter talenter!

Vi vil løbende invitere til samtaler, og jobbet vil forblive åbent eller genopslået, til vi har den rette erfarne kandidat.

 

Vi glæder os til dit næste træk!