Webdesigner – Digitale oplevelser – Kreative løsninger


Webdesigner: Klar til at skabe fremtidens digitale oplevelser?

Vi søger en skarp webdesigner, der tør bruge hele paletten, når vi giver kreativiteten god plads i det vestjyske.

Sammen med fagligt stærke kollegaer designer du digitale løsninger, der sikrer kunderne forretningsmæssig succes og planter nye, inspirerende frø i både eget hus og resten af branchen.

Som webdesigner hos Vestjysk Marketing er du med fra idefase og konceptualisering til konkret udarbejdelse af wireframe og design. Udover design af hjemmesider/webshops får du også rig mulighed for at give den gas med grafiske identiteter og diverse markedsføringsmaterialer.

Vi arbejder med kunder i mange forskellige brancher og leder derfor efter en ny kollega, som er nysgerrig, eventyrlysten og formår at sætte sig i kunden og brugernes sted.

Du er vild med at designe til forskellige målgrupper og formidle budskaber på både klassisk, nyskabende og kreativ vis. Du er passioneret og forstår samspillet mellem æstetik og funktion, forretning og den optimale brugeroplevelse.

Er du også god til frontend udvikling, grafiske identiteter på tværs af platforme eller design af trykte materialer? Og har du interesse i foto og videoproduktion? Så er det et plus.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med salg, projektledere, udviklere og online marketing konsulenter for at sikre, at designet ikke kun ser godt ud men også giver værdi for kunden. Du skal derfor kunne præsentere dine designtanker overfor kunden og selv lede mindre projekter.

Derfor skal du søge jobbet:

Du bliver en del af et ambitiøst webbureau, hvor du kan videreudvikle dine kompetencer og opbygge en solid viden om digitale virkemidler. Vores kunder stiller ambitiøse og udfordrende krav, så du kan forvente en yderst spændende og dynamisk hverdag. 

Hvis du ikke lige bor ”rundt om hjørnet” hjælper vi gerne med at finde et godt sted at bo her i Europas Lykkeligste by – Ringkøbing. Se også mere på www.flytmodvest.dk

Vi tilbyder en udfordrende stilling med gode udviklingsmuligheder i et digitalt bureau med ambitioner. Løn efter kvalifikationer.

Vestjysk Marketing har til huse i nyrenoverede lokaler centralt i Ringkøbing. Der er smagfuld frokostordning, sociale aktiviteter og et uhøjtideligt samvær.

Vi er mere interesseret i din portfolio end din uddannelsesmæssige baggrund og en lang ansøgning.

Send derfor et kort oprids af, hvorfor du synes, denne stilling er spændende sammen med dit cv og links til tidligere projekter til anders@vestjyskmarketing.dk.

Ring til Anders på 25477470, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til dit næste træk!