Webudvikler Trainee

Vestjysk Marketing


Kickstart din webudvikler-karriere på et digitalt bureau, hvor du får frihed til at tage ansvar. Du får også en buddy, der er klar til at hjælpe dig på vej til at springe rammerne, hvis du altså vil og har ambitionerne.

Brænder du for webudvikling, og leder du efter et digitalt bureau, som kan være med til at forme din karriere, give dig en masse professionel sparring og bringe dig op på den øverste hylde? Har du samtidig lyst til at arbejde sammen med attraktive kunder, som udfordrer dig hver dag? Så har du nu muligheden for at blive vores næste webudviklertrainee.

I et traineeforløb hos Vestjysk Marketing stiller vi store krav til dig og din udvikling. Til gengæld får du en masse spændende og forskelligartede opgaver, der virkelig kan udvikle dine kompetencer.

Du er vigtig for os, og vi vil sørge for, at du bliver knivskarp og at du har det godt. 

  • Du vil fra starten få en senior webudvikler som buddy og sparringspartner.
  • Du får en personlig udviklingsplan, hvor du kan se, hvad du skal gennemgå og lære i forløbet. 
  • Du lærer fra nogle af de bedste i branchen - men vores mål er selvfølgelig, at du bliver den bedste.
  • Du kommer med i en lækker frokostordning.
  • Du deltager i personaleforeningens aktive og måske en smule konkurrenceprægede arrangementer sammen med dine +25 kollegaer. 
  • Læs mere om din nye arbejdsplads her.

I udviklingsafdelingen vil du arbejde med html, css, javascript, jquery, cakephp og meget mere. Du vil både komme til at sætte løsninger op på egen hånd, samt blive en del af større udviklingsprojekter.

Vi kræver, at du har godt humør, samt masser af mod, motivation og lyst til at blive den bedste. Da vi ikke forventer, at du kan alt, når du starter, vil din udviklingsplan være skræddersyet. Gør du det godt, så håber vi selvfølgelig på, at din karriere fortsætter hos os.

Et traineeforløb strækker sig typisk over 1 år og er lønnet.

Hvis du ikke lige bor ”rundt om hjørnet”, hjælper vi gerne med at finde et godt sted at bo her i Europas Lykkeligste by – Ringkøbing. Der er også mulighed for at blive en del af en pendlerordning.

Lyder det som en fremtid, som du kunne tænke dig at blive en del af? Så send en motiveret ansøgning, med links til noget af det du har lavet, til anders@vestjyskmarketing.dk. Skriv Webudvikler traniee i emnefeltet.

Ring til Anders på 25 47 74 70, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.