« Tilbage til oversigt

Ny version af www.flytmodvest.dk er online

Dato: 02/03/2017 - Skrevet af: Boy Boysen

I 2006 var vi med til at udvikle www.flytmodvest.dk version 1 i samarbejde med en række virksomheder, organisationer og kommunen. Dengang var der også stor mangel på arbejdskraft og Flyt Mod Vest var et initiativ for at tiltrække nye medarbejdere til vores lokale virksomheder.

Der er sket meget siden – men situationen i dag er lidt ligesom dengang. I dag er der også behov for at tiltrække nye medarbejdere og der er også stor fokus på at tiltrække nye borgere til Ringkøbing-Skjern Kommune.

Det er baggrunden for revitaliseringen af www.flytmodvest.dk – der netop er lanceret ved et event i InnoVest.

Borgmester Iver Enevoldsen er stolt af den nye, forbedrede udgave af hjemmesiden.

- Rigtig mange kommuner arbejder med profilering og bosætning i disse år, så vi er udfordret på at skille os ud. Og Flytmodvest.dk fremhæver via eksemplets magt, de potentialer, vi rent faktisk har i kommunen. Flytmodvest.dk er et vigtigt redskab, når kommunen kører bosætningskampagner, og med den nye version tager vi rigtigt godt imod potentielle tilflyttere, siger borgmesteren.

Alle gode tilbud til tilflyttere er blevet kortlagt i forbindelse med, at Flytmodvest.dk er blevet forbedret og fornyet. Det er blevet langt lettere at navigere på siden, og den har langt flere letlæselige informationer, masser af billeder og altså videoerne med personlige beretninger. Og naturligvis er den nye hjemmeside responsiv.

Analyser og undersøgelser går forud for bosætningsindsats

Ringkøbing-Skjern Kommune har på baggrund af undersøgelser og analyser af til- og fraflyttermønstre valgt at koncentrere bosætningsindsatsen om de målgrupper, der er lettest at få hertil: Hovedsageligt unge, der skal ud at have deres første job plus børnefamilier, hvor børnene ikke er begyndt at gå i skole endnu.

- Hjemmesiden henvender sig selvfølgelig også til andre målgrupper, for vi ser meget gerne, at andre målgrupper som fx seniorer flytter hertil, understreger Thomas Andersen.

Hjemmesiden er en del af kommunens koncept for modtagelse af nye borgere i Ringkøbing-Skjern, der også omfatter en velkomsthilsen fra kommunen med tilbud om besøg af en velkomstambassadør, en velkomstpakke med tilbud fra området og en invitation til et arrangement sammen med andre tilflyttere.

Flytmodvest.dk er lanceret i den nyeste version af VM CMS

Vi har udviklet den nyeste version af FlytmodVest.dk i tæt samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune; og hjemmesiden er leveret i Vestjysk Marketing’s egen udviklede CMS system – VM CMS – der giver meget fleksible udviklingsmuligheder og samtidigt er nem og enkelt at benytte.

Det har været et spændende samarbejde og vi glæder os over et godt resultat, som der er blevet taget godt imod.

Her ser du den første udgave fra 2006: 

Skrevet af: Boy Boysen

Kommentarer: