« Tilbage til oversigt

Nyt responsivt Esens site til Gaveeksperten.dk

Dato: 28/11/2016 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Gaveeksperten.dk har fået et splinternyt site udviklet i vores eget CMS system: VMCMS 6.0. Med en Esens side er sitet blandt andet responsivt og optimeret til konverteringer fra begyndelsen.

Gaveeksperten.dk: Online gaveinspiration

Med en Esens side har Gaveeksperten.dk optimeret på alle punkter sammenlignet med den tidligere hjemmeside. De har nu de bedste forudsætninger for at være en online gaveinspirationskilde i topklasse.

Sitet samler produktleads fra andre sider, og er nøje udvalgt, så kun de mest populære produkter er at finde derinde. De ønsker at samle de bedste gaveideer og gaveinspiration til den besøgende, som gennem sitet nemt og hurtigt tilgår webshoppen.

Sikker forbindelse

Alle produkter som Gaveeksperten.dk anbefaler har en sikker forbindelse, så man altid kan føle sig tryg ved at handle gennem Gaveeksperten.

Responsivt layout

En af de store fordele ved en Esens side er at man er sikret et responsivt layout. Gaveksperten.dk er med sin skalerbare nye hjemmeside derfor optimeret til både mobil og tablet, så den besøgende altid får en god og brugervenlig oplevelse.

Optimeret til konverteringer

Hjemmesiden er udviklet med et fleksibelt filtreringsystem, som gør det muligt at inddele de forskellige produktleads i en lang række kategorier. Produkterne er blandt andet inddelt i ’Gaver til hende’, ’Gaver til ham’ og ’Gaver til børn’. Ydermere er der lavet kategorier til forskellige anledninger, produktmærker og lignende, så man altid kan finde en gaveide til lige netop dét man søger.

Brugervenlig administration

Udover de mange funktioner, som gør brugeroplevelsen optimal for den besøgende på hjemmesiden, er backend systemet i VMCMS 6.0 enkelt opbygget, så det er nemt og hurtigt at komme i gang med at administrere og lægge indhold på sitet.

Se Gaveekspertens nye Esens hjemmeside.

Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Kommentarer: