« Tilbage til oversigt

Stor interesse for Esens hjemmesider

Dato: 07/03/2017 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Vi oplever stor interesse for vores nye Esens hjemmesidekoncept, der giver kunderne mulighed for at få et opdateret website til en særdeles konkurrencedygtig pris. Senest er følgende Esens hjemmesider lagt online:

Esens konceptet

Esens er udviklet i VMCMS6, som er Vestjysk Marketings egenudviklede styresystem. En Esens hjemmeside er en professionel og fleksibel løsning, som sikrer et brugervenligt og skræddersyet design, der er tilpasset virksomhedens ønsker og behov.

På trods af at alle fire hjemmesider er udviklet i Esens, henvender de sig til vidt forskellige målgrupper, og har derfor alle fået del i de mange fordele ved Esens – som eksempelvis et skræddersyet design, der passer til de enkeltes ønsker og krav.

Esens er med til at effektivisere vores arbejdsprocesser, så vi kan tilbyde vores kunder en komplet webløsning til en skarp pris.

Pers Madbutik

Den nye Esens hjemmeside for Pers Madbutik har til formål at skabe konverteringer gennem bestillinger af mad ud af huset til både større og mindre selskaber og arrangementer.

Designet er visuelt tiltrækkende med store billeder af mad og anretninger, som skaber en appetitvækkende stemning allerede når man besøger hjemmesiden.

Herudover er siden lavet med en overskuelig struktur, som viser de mange muligheder i menukortet, samt inspiration til diverse arrangementer, som Pers Madbutik leverer mad til.

Twinca Step

Twinca Step arbejder i minkbranchen, og deres innovative produkter sørger for at minkfarmere landet over har mulighed for at få en forbedret driftsøkonomi med fuld kontrol over deres foderforbrug. Produkterne gør det nemt og effektivt at fodre mink, samt at holde overblik og analysere dyrenes adfærd.

Deres nye Esens hjemmeside er først og fremmest med til at skabe kontakt mellem TwincaStep og potentielle kunder. Den giver et overskueligt overblik over TwincaStep’s produkter, og gør det muligt for den besøgende at finde ud af mere ved at surfe rundt i sidens mange funktioner.

Primo Startup

Det nye ungdomsiværksætterhus, PrimoStartup, i Ringkøbing har også fået en ny Esens hjemmeside.

PrimoStartup er et unikt tilbud til unge iværksættere, som tilbyder professionelle rammer i form af kontorfaciliteter med mødelokaler, kantine, sparring med andre iværksættere m.m.

Hjemmesiden er sat op til at afspejle det professionelle og innovative miljø, som ungdomsiværksætterhuset står for. På siden kan man blandt andet opleve huset i 360 grader, så selvom man er online, kan man få en helstøbt oplevelse og forståelse af de mange muligheder som PrimoStartup tilbyder.

Nørgaard Explorer

Det seneste skud på stammen indenfor Esens hjemmesider, er Nørgaard Explorer, som arbejder med at udfolde potentialer hos individer, teams og organisationer og omsætte dem til faktiske præstationer.

Ole Nørgaard, som også er træner for Skjern Håndbolds ligaherrer, har mere end 20 års praktisk erfaring fra national og international eliteidræt. Han udnytter nu også sine faglige og personlige kompetencer gennem Nørgaard Explorer.  

Esens siden har fået et stilrent design og look, som afspejler Ole Nørgaard’s professionelle arbejde. Det er opbygget omkring en struktur, der gør det muligt at få indblik i hans teoretiske og praktiske tilgang til coaching.

Mere end 30 professionelle Esens løsninger er live

Vi har allerede leveret mere end 30 Esens løsninger i form af både professionelle hjemmesider og webshops til vores kunder.

Læs mere om Esens konceptet

Står du og mangler en ny hjemmeside til en skarp pris, er du meget velkommen til at sende os en mail på info@vestjyskmarketing.dk eller kontakte os på telefon 97 32 01 08.

Vi byder meget gerne på en kop kaffe og en uforpligtende snak om din virksomheds online muligheder.

Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Kommentarer: