10-4 byggecentre

Med base i Ringkøbing består 10-4 koncernen af 6 byggecentre fordelt ud over midt og vestjylland. Virksomheden er familieejet og er drevet efter ægte vestjyske principper.

I takt med den benhårde konkurrence fra landets øvrige mange byggemarkeder og den øget e-handel har 10-4 valgt at satse på online mediet som en 100% integreret del af virksomhedens normale drift. Med udgangspunkt i det tankesæt, at uanset om en ordre bliver afgivet via butikkerne, telefonen eller via webshoppen, så skal kunderne opleve den samme profesionelle behandling, er 10-4 gået online for alvor.

Vestjysk Marketing har været med fra starten og med udgangspunkt i 10-4 normale drift er der konstrueret en løsning som tager udgangspunkt i virksomhedens eksisterende ERP system. På den måde bliver bla. priser, ordre og kunder (private som erhverv) håndteret ét centralt sted. Shoppen forhandler stort set alle de samme varer som i deres almindelige butikker, såsom terrassebrædder, isolering, MDF plader og meget mere. 

Besøg 10-4 byggecenter

En fordel for erhvervskunder

En stor del af virksomhedens kunder er professionelle og for bedst muligt at kunne servicere denne kundegruppe er der lavet en B2B adgang. Her kan kunderne finde deres tidligere faktura'er, se tilbud fra 10-4, se egne priser og mange flere ting. De kan sågar oprette egne medarbejdere og tildele dem rettigheder til at kunne bestille via 10-4's iPhone App som Vestjysk Marketing også har udviklet.

Vi arbejder løbende med optimering af 10-4's webshop og vi vil også gerne hjælpe dig med din næste webshop. 

Klik her for at læse mere om webshop