<strong>Boy Boysen</strong>, Direktør

Boy Boysen, Direktør
E-mail: Boy@vestjyskmarketing.dk
Telefon: 69 60 66 20

Hideaways

Hideaways er et nyt rejsebureau, der håndplukker charmerende, rustikke hoteller og ferieboliger – rigtige ”hideaways” med enestående beliggenhed og perfekte rammer for uforglemmelige ferieoplevelser.

Udfordring:

Lave et anderledes rejsesite i særklasse, der er kendetegnet ved at være eksklusivt, brugervenligt og virkelig aktiverer drømme og rejselysten hos brugerne. Hjemmesiden skal indrettes med søgefunktioner der er indrettet til at hjælpe brugeren til at opdage nye Hideaways.

 

Løsning:

Til denne løsning gentænkte vi hvordan en rejsehjemmeside skal indrettes. Brugerne skal inspireres og forføres af de rejser der tilbydes. Og så skal hjemmesiden være meget simpel og overskuelig. Når alt kommer til alt, så er det billeder og søgeboksen der sælger rejser. Så det gik vi all in på.

Førstehåndsindtrykket af hjemmesiden er afgørende for, om brugerne oplever at de er på den rigtige hjemmeside og fortsætter deres søgen efter en rejse på hjemmesiden, og om de får præferencer for sitet og vender tilbage en anden gang for at søge mere inspiration til rejser.

Folkene bag Hideaways er meget selvkørende, og derfor var det vigtigt for dem, at de fik et CMS-system, med stor grad af frihed til selv at opbygge designs. Derfor blev VM-CMS5 valgt til CMS da den med få ændringer kunne tilpasses deres specifikke ønsker og vi let kunne opbygge skabeloner, som kunne anvendes meget fleksibelt.

Besøg Hideaways ved at klikke her