30 gode råd til digital markedsføring

Skrevet af: Mie Drejer

Udnyt mulighederne online, tag udfordringen op og få succes online. Vi har samlet de vigtigste punkter i denne guide, til at sætte gang i eller optimere din digitale markedsføring. Vi giver dig vores top 30 over de vigtigste tendenser indenfor digital markedsføring. 

Indhold med konvertering

1. Start med at blogge om virksomheden og de kompetencer I sidder med
2. Hvorfor handle hos os? Kend jeres USP’er og få den røde tråd i kommunikationen
3. Du skal virkelig elske jeres produkter og leve dig ind i dem. Så kan du bedre lave indhold og skabe en god struktur, der støtter brugerne på nettet.

 

Effektiv Google Ads markedsføring 

4. Lav dine Google Ads annoncegrupper så specifikke som muligt og lav mange. Målret nu!

 

Bliv klogere på Google Ads

 

SEO

5. Få eksperterne på nettet til at skrive om jeres virksomhed på nettet. I fremtiden er det de gode links der er værdifulde, ikke mængden. 
6. Søg dit eget navn på Google 
7. Få taget 20 gode billeder til virksomheden og skriv 10 forskellige tekster om virksomheden. Placer billeder og tekster på 5 – 10 websites. 
8. Lav gode tekster til alle din produkter. Kan du ikke det, så masseproducerer teksterne med en tekst spinner. F.eks. løbejakke med power article writer...
9. Ensret dit navn, adresse, telefonnummer på alle platforme (din hjemmeside, din facebook side, din Google+ konto), så du kan blive fundet på local search.
10. Få citations. Bed dine kunder om anmeldelser på Google+, Trustpilot, Trip Advisor eller andre anmeldelsessider, så du kan blive fundet på local search.
11. Lav en anmeldelse af dine interessenter (fra dit rengøringsfirma til dine leverandører), så anmelder de også gerne dig.
12. Lav en konkurrentanalyse. Hvor får de anmeldelser fra?
13. Opret din virksomhed i Apple maps, TomTom og Yelp

 

 Derfor er SEO så vigtig

 

Mobile muligheder online

14. Skab en strategi for, hvordan du vil ramme dine kunderne på mobilen. Mobile-first hjemmesider ses mere og mere og konverteringsgraden vokser støt. 
15. Få optimeret websitet til mobilen. Ellers forsvinder brugerne hurtigt over til konkurrenterne
16. Lav ikke noget der er mindre end 88 pixel. Det er bredden på en finger og det bliver afgørende i fremtiden. (Links skal derfor være nemme at overskue og trykke på)

Facebook og andre sociale medier

17. Få skabt en Firmaside, hvis du ikke allerede har en, og være aktiv. Boost dine relevante opslag, som du kan se ende i konverteringer. 
18. Skab engagement blandt dine fans på facebook
19. Lav opdatering på facebook, hvor du connector med dine fans og de lærer dig at kende. Har du noget at sige, så del det da med omverdenen.
20. Facebook konkurrencer er utrolig populær -Brug dem dog kun hvis det er relevant. Det kan hurtig føles som spam og det er ikke hensigten. 

 

Læs om de forskellige sociale medier

 

Online konvertering 

21. Din webtrafik er guld værd. Forstå hvor mange du taber
22. Du skal vide hvad der virker i din butik, lig ikke alt ud til konsulenter. Fokuser på at uddanne dig selv, så du kan skabe en god forretning.
23. Spørg kunder og sælgere inden du laver dit website om 
24. Glem alt om at forudsige hvad brugerne ønsker. Lav brugertest
25. Få telefonnummeret op i toppen og stort på din hjemmeside. Vis at der er nogle bag skærmen. Der vil altid være nogle der er fortabt på hjemmesiden. Vær klar ved telefonen 
26. Vær klar til at modtage trafikken fra din markedsføring på hjemmesiden. Der skal en unik landing side til, for at modtage brugerne ordentligt. 
27. Få styr på hvad dine kunder vil på dit site og hjælp dem med at opnå det. Gør du det, så sælger du mere online. 
28. Kom i gang med splittest med det samme. Det kan løfte dit salg med 50%
29. Splittest indholdet i knapper. Kan flytte konverteringer fra side til side ekstremt meget.
30. Evaluer på alle ændringer du laver på websitet. Find din opskrift til en supersælgende website.

Det var 30 gode muligheder til at optimere din online markedsføring og konvertere bedre. Det er bare med at sætte i gang. Du kan let implementere mange punkter selv.

Hos Vestjysk Marketing hjælper vi jer gerne godt fra land, når I skal erobre nye digitale territorier.

 

Læs mere om mulighederne for online markedsføring her