VMCMS guide

Kom let og hurtig i gang med VMCMS6

Hos Vestjysk Marketing sætter vi en stor værdi i at uddanne vores kunder. Derfor har vi lavet enkle videoguides, som kan hjælpe dig til at få det mest optimale ud af din VMCMS6 hjemmeside. Videoerne fokuserer på de mest væsentlige funktioner i VMCMS6.

De 7 videoer gennemgår et specifikt område af VMCMS6. Hvert område er også delt op i mindre afsnit, så du nemt og hurtigt, kan finde præcis det du mangler eller skal have hjælp til.

Guide oversigt

VMCMS guide - Sider

Sider samlet

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Dette er den samlede video omkring siderne i VMCMS6. Her vil du lære alle de basale funktioner, der er værd at kende i VMCMS6-systemet. Efter du har set videoen, vil du være udrustet til at arbejde med din egen hjemmeside i VMCMS6.

VMCMS guide - Sider

Opret side

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Første trin til at oprette nyt indhold i VMCMS6, er at oprette en ny side. Det får du en gennemgang af, hvordan man gør i denne video.

VMCMS guide - Sider

Slet side

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

I den her video viser vi dig, hvordan du kan slette og gendanne sider i VMCMS.

VMCMS guide - Sider

Kopier side

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

At kopiere indhold er et kraftigt- og tidsbesparende værktøj i VMCMS6. I denne video dykker vi ned i kopier-funktionen, hvor du vil lære hvordan du lynhurtigt kan oprette nyt indhold på din hjemmeside, ved at kopiere det indhold du allerede har.

VMCMS guide - Sider

Omdøb side

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Når man omdøber sider i VMCMS6 skal man huske at tilpasse ens SEO, det får du en gennemgang af hvordan man gør i denne video.

VMCMS guide - Sider

Aktiv side

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Funktionen aktiv er hyppigt brugt for at holde sin hjemmeside fri for fejl, når man opdaterer den. Lær i den her video hvordan du bruger aktiv-funktionen på dine sider i VMCMS6.

VMCMS guide - Sider

Videresend url

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

I VMCMS6 er funktionen ”videresend url” meget aktuel, når du opsætter din menu. Her får du en kort demonstration af, hvad funktionen kan.

VMCMS guide - Sider

Vis i menu

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Med funktionen ”vis i menu”, kan man vælge om ens side skal vises i menuen eller skjules. Det er en funktion som kan være meget nyttig og her får du en gennemgang af den.

VMCMS guide - Sektioner

Sektioner samlet

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Du kan ikke undgå at skulle bruge sektioner, når du arbejder på din VMCMS6 hjemmeside. Her vil vi lære dig de basale funktioner. Du lærer blandt andet hvordan du nemt og hurtigt kan oprette nyt indhold på din hjemmeside.

VMCMS guide - Sektioner

Drag and drop

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Hvad er sektioner, og hvad bliver de brugt til? Det lærer du i denne video, samt du lærer hvordan du bytter rundt på sektionerne på din hjemmeside.

VMCMS guide - Sektioner

Kopier sektion

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Det er hurtigt at oprette nyt indhold hvis man lærer at bruge ”kopier sektion” funktionen. I denne video vil du lære, hvordan du kan spare en stor mængde tid.

VMCMS guide - Sektioner

Aktiv/ikke aktiv

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Du kan sætte sektioner til at være aktiv, og ikke-aktiv. Det er en nyttig funktion, da du nemt kan gemme dit indhold, hvis du vil bruge det igen på et senere tidspunkt.

VMCMS guide - Sektioner

Fuld bredde

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

I denne video, viser vi dig hvordan du kan bruge ”fuld bredde” funktionen, og hvornår man skal bruge den.

VMCMS guide - Sektioner

Skabelon

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Der er mange skabeloner i VMCMS6. I denne video kigger vi på de to mest brugte skabeloner, og dem som vi vil råde dig til at bruge.

VMCMS guide - Sektioner

Vis og skjul

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Det er træls at bygge ting op igen og igen. Lær hvordan du skjuler dine elementer, og hvordan du for den frem igen.

VMCMS - Afsnit

Afsnit samlet

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Når du opretter nyt indhold i VMCMS6, vil man bruge meget tid under afsnit. I denne video kigger vi på alle de funktioner, som du vil anvende under standardskabelonen i afsnit.

VMCMS - Afsnit

Rediger et afsnit

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

I denne video kigger vi på de forskellige funktioner, der er under ”standard afsnittet” i VMCMS6. Du lærer hvordan du kan rette i dit indhold, bruge overskrifter og anvende forskellige former for tekst.

VMCMS - Afsnit

Liste og tabel

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Her lærer du omkring lister og tabeller under ”standard skabelonen” til afsnit.

VMCMS - Afsnit

Billeder

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Vi viser hvordan man lægger billeder op i ”standard afsnittet”, og snakker om nogle gode retningslinjer, når du arbejder med billeder på din hjemmeside.

VMCMS guide - Filarkiv

Filarkiv samlet

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Filarkivet er en væsentlig ting at have styr på. Det er her du uploader alle billeder til din hjemmeside. I denne video kan du lære hvordan du bruger filarkivet, og dens funktioner, samt lære om god mappestruktur. En god mappestruktur er væsentlig, hvis du anvender mange billeder på din hjemmeside.

VMCMS guide - Filarkiv

Brug mapper

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

I denne video lærer du omkring filarkivet, hvordan du skal bruge mapper og hvordan du opretholder en god mappestruktur. Det vil hjælpe dig i det lange løb, så du altid har styr på dine billeder.

VMCMS guide - Filarkiv

Billede redigering

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

I VMCMS6 kan du redigere billeder, som vi kigger på i denne video. Vi lærer dig nogle gode retningslinjer, når du arbejder med billeder på din hjemmeside.

VMCMS guide - SEO

SEO samlet

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

SEO er vigtig for din hjemmeside. I denne video får du alle de basale funktioner, der involverer SEO i VMCMS6.

VMCMS guide - SEO

Title og beskrivelse

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Her får du vist hvordan du tilpasser din sidetitel og beskrivelse på din VMCMS6 hjemmeside.

VMCMS guide - SEO

Brug af SEO

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Sidetitlen og beskrivelsen er ofte den første kontakt du har med dine kunder. Det er derfor vigtige faktorer, hvis du ønsker flere besøgende på din hjemmeside. Desuden har din sidetitel en direkte indflydelse på din placering i Googles søgemaskine.

VMCMS guide - SEO

Billede og canonical

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

I denne video tager vi et kig på nogle SEO-funktioner, som mange ofte glemmer at få lavet. I VMCMS6 ligger de nemt og tilgængeligt.

VMCMS guide - Mobilvenlig

Mobilvenligt samlet

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Det er altafgørende at din hjemmeside er mobilvenlig, da rigtig mange bruger mobilen til at søge på nettet. I denne video vil du lære alt hvad du har brug for, for at gøre din VMCMS6 hjemmeside mobilvenlig.

VMCMS guide - Mobilvenlig

Hvad er mobilvenligt design

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

I denne video forklarer og viser vi hvad et mobilvenligt design betyder, og hvad det reelt gør for din hjemmeside.

VMCMS guide - Mobilvenlig

Gør dit site mobilvenligt

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

VMCMS6 har en simpel og nem funktion for at sikre, at din hjemmeside er mobilvenlig og den tager vi et kig på her.

VMCMS guide - Billedebehandling

Billede behandling samlet

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Billedbehandling kan være et skræmmende ord for nogen. I denne video vil du lære alt hvad du har brug for at vide omkring billedbehandling og optimering, for at opretholde din VMCMS6 hjemmeside.

VMCMS guide - Billedebehandling

Hvorfor billedeoptimere

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

Hvorfor er det man skal billedbehandle og optimere sine billeder? Det spørgsmål svarer vi på i videoen her.

VMCMS guide - Billedebehandling

Billedeoptimering

Du skal acceptere marketingcookies for at se VMCMS guides. Skift cookie indstillinger

I denne video vil du lære hvordan du kan optimere de billeder du vil lægge op på din VMCMS6 hjemmeside. Det er en hurtig og effektiv måde at optimere din loadhastighed.

Vores support er kun ét kald væk

Få support

Vi er klar til at hjælpe dig

Få en uforpligtende snak om dine online udfordringer!

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidigt, at vi må kontakte dig. Se vores generelle betingelser her.