Er du klar til næste skridt i din karriere?

Hvem er vi?

Her vil du blive udfordret af vores attraktive kunder - Primo Tours koncernen, Ringkøbing-Skjern Kommune og JKS blot for at nævne 3 konkrete eksempler. Du vil hurtigt få indflydelse på udvikling. Vi tør nemlig godt gi' dig ansvar og forventer, at du tager ansvaret! Her vil du opleve en hverdag med "fart over feltet" og en evig "jagt" for at være i front med udviklingen. 

Bliv en del af et webbureau med kunden i fokus!

Du bliver en del af et stærkt hold, hvor vi skaber unikke løsninger og målbare resultater. Der er altid plads til flere kvalificerede kollegaer, som vil være med til at "lege" med den nyeste teknologi - og være med til at udfordre vores kunder proaktivt. 

Hvem er du?

Det er din passion for det digitale, som driver værket. Du ser ingen begrænsninger for at dygtiggøre dig og bruger din interesse til at opdage nye digitale muligheder. Du søger ny viden og følger relevante podcasts i din fritid. Du har online passion!

Du yder altid dit bedste for at skabe værdifulde resultater!

Vores samarbejde med kunderne skaber stor værdi. Derfor skal du brænde for at skabe resultater som giver vores kunder online succes. Du går gerne de ekstra skridt, der betyder at vi har tilfredse kunder. Vi satser på langvarige kunderelelationer. Det er din opgave at være med til at sikre dette. 

Hvorfor Vestjysk Marketing?

Klar karrierevej

Det er ikke afgørende, hvilken uddannelse du har eller om du overhovedet har en uddannelse. Vi prioriterer derimod din passion og erfaring. 

Vi forventer at du har ambitioner om personlig og faglig udvikling. Vi gi'r dig de rette rammer, og support til at nå dine ambitiøse mål.

Faglig udvikling

Har du ikke rygsækken fuld af erfaring, kommer du i mesterlære med fokus på din udvikling. Alle har en skræddersyet udviklingsplan, som du selvfølgelig sætter dit eget præg på.

Du får mulighed for at deltage i kurser og konferencer, så du kan opdatere dine kollegaer på de nyeste trends. 

 

Den nyeste teknologi

Hos Vestjysk Marketing har du rig mulighed for at slå dig løs på den digitale legeplads, og vi forventer, at du gør det! 

Vi arbejder med den nyeste teknologi uanset, om du udvikler hjemmesider og programmer, designer visuelle elementer eller arbejde med digital marketing. Værktøjerne skal være i orden! 

 

"Vestjysk Marketing giver mig attraktive muligheder for at arbejde med kunder, der udfordrer mig. Udfordringer der gør jobbet endnu mere spændende!"

Morten Sig Andersen, Webdesigner

 

"Jeg er glad for at være en del af så stærkt et team, hvor der hele tiden er nye muligheder for at udvikle mig og lære noget nyt."

Christina Løvfall, Digital marketing konsulent  

Aktiv personaleforening


Vi kan godt lide at have det sjovt sammen - også efter arbejde. Personaleforeningen arrangerer løbende aktiviteter som sommerfest, gokart, biografture og hyggebold.

Passionerede og nørdede kollegaer


Lige børn leger bedst. Hos os får du 30 passionerede kollegaer, der også brænder for at omsætte deres faglighed til fede løsninger. Her kan du lære fra de bedste i branchen.

Forkælelse


Uden mad og drikke duer helten ikke. Vi sørger selvfølgelig for både frokost, frugt, kaffe og en fredagsøl.

Pension og sundhedsforsikring


Vink farvel til spændinger, skader og sygdom. Med en sundhedsforsikring kommer du gratis til de eksperter, der får din krop og sind i topform.

Bliv en del af holdet!

Se ledige stillinger

Flytter du også hertil?
Ringkøbing er kåret som Europas lykkeligste by! Det forstår vi godt!

Aktivt byliv

Gå på opdagelse i den gamle købstads brostensbelagte gader, der byder på et væld af butikker, caféer og restauranter.

Her i byen har vi et stærkt foreningsliv med et hav af muligheder for både børn, unge og voksne; og når det gælder kultur, musik og sport bor vi en byen, der tåler sammenligning! 

I Ringkøbing kommer vi hinanden ved og elsker at byde nye velkommen! Vi viser gerne rundt... 

Tag familien med

I Ringkøbing er der plads til alle.

Tag familien med til Europas lykkeligste by! (ja det er Ringkøbing rent faktisk kåret til i en stor EU undersøgelse). Og her er der helt sikkert også er et job til din bedre halvdel. Det hjælper vi gerne med! 

Vi har også trygge rammer til den næste generation med gode skoler og daginstitutioner. Og når det gælder ungdomsuddannelserne ligger vores 3 gymnasier rent faktisk helt i Danmarkseliten. Danmarks bedste gymnasier ligger i Ringkøbing!

Økonomiske fordele

Med et hus i Ringkøbing-Skjern Kommune får du i snit 91% mere på budgettet end i storbyerne. Brug i stedet pengene på nye oplevelser til dig og familien.

Har du brug for hjælp til at finde en bolig, skabe nyt netværk eller noget helt tredje? 

Vi gør det nemmere for dig og hjælper selvfølgelig med alt det praktiske. Vi hjælper gerne med en lejlighed indtil du måske finder drømmehuset.

Bliv en del af holdet!

Se ledige stillinger

Har du yderligere spørgsmål?


Vi er klar til at besvare dem!

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidigt, at vi må kontakte dig. Se vores generelle betingelser her.