Vores referencer


Vi har allerede reserveret en plads til dig på vores referenceliste

Vi har mange års erfaring med at hjælpe kunder med alle typer virksomheder, i alle typer brancher. Vi har ekspertviden indenfor udvikling af hjemmesider, webshops, design, videoproduktion og online markedsføring. Med denne ekspertise, får du i Vestjysk Marketing, en samarbejdspartner, der forstår det unikke i din forretning og derfor tilpasser vores løsninger til din virksomhed. Her på siden kan du se et udpluk af vores referencer, og der er også plads til dig!

Digital marketing


Se mere

Hjemmeside


Se mere

Webshop


Se mere

Special Programmering


Se mere
Se flere

Er du klar til en VækstAftale?

VækstAftalen er Vestjysk Marketings unikke koncept, der sikrer fokus, resultater, evaluering og vækst. En VækstAftale med os sikre din virksomhed et 360 graders online fokus.

Se mere her

Få mere ud af din forretning


Lad os tage en snak om effektive og digitale muligheder!

Når du udfylder formularen accepterer du samtidig at vi må kontakte dig. Læs vores betingelser her.

Corona - Vestjysk Marketing holder åbent - næsten som normalt

Vestjysk Marketing har valgt at følge statsministerens opfordring. Derfor arbejder langt størstedelen af vores kollegaer hjemmefra.
Alle igangværende opgaver vil fortsat blive løst som planlagt og har I nye opgaver eller problemstillinger tager I blot fat i jeres kontaktperson som normalt.
Vores hovedtelefon 97320108 og kontoret er derfor mindre bemandet. Skriv derfor gerne en mail til din kontaktperson. Du finder kontaktinfo her: www.vestjyskmarketing.dk/kontakt

Corona - Vestjysk Marketing holder åbent - næsten som normalt.