Hvem er vi?

Vestjysk Marketing er et full service webbureau. Vi er eksperter i hjemmesider, webshops og online markedsføring – faktisk alt det du skal bruge online. 

Vi følger med udviklingen

Siden begyndelsen i 1998 har vi fokuseret på at skabe markedsføring, som skaber værdi for dig som kunde. Elementerne og produkterne har udviklet sig meget siden dengang. Fra tidligere at have hovedvægten af vores opgaver på tryk, så er vores fokus i dag på dine muligheder online. Markedet har flyttet sig, og vi er flyttet med.

Vestjyske værdier

Vestjysk Marketing er bygget op omkring vestjyske værdier: Kompetent og fair behandling, ærlig jordnær dialog og en god pris. 

Din tryghed og tillid, er vigtig for os. Du får altid de ydelser, som vi har aftalt. Vi leverer

  • I rette tid
  • I bedste kvalitet
  • Til den aftalte pris

Ingen dyre overraskelser eller chokerende efterregninger.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har stor praktisk erfaring at trække på, og har gennem mange år løst forskellige problemstillinger for en stor række kunder i vidt forskellige brancher. Vi har derfor erfaringer med de markedsmæssige udfordringer, som du står overfor.

Vestjysk Marketing sætter en ære i at forstå din virksomhed, for at kunne give dig den målrettede og individualiserede rådgivning du behøver og fortjener. Vi foreslår, vi anbefaler og vi arbejder med nye ideer, strategier og koncepter, som hjælper dig og din virksomhed mod nye forretningsmæssige mål.

Aktuelt


Blog og nyheder om Vestjysk Marketing

Se mere

Kursuskalender


Se de fremtidige kurser

Se mere

Karriere


Jobmulighederne i Vestjysk Marketing

Se mere

Hvorfor skal du vælge os?

Det skal du fordi vi tager udgangspunkt i din situation!

Vi sætter os ind i din virksomheds behov, krav, ønsker og mål. Under hele forløbet følger vi dig og hjælper dig med eventuelle problemer du måtte opleve. Her er ingen standardløsninger du SKAL passe ned i. Vi kan lave det, præcis som du ønsker det!

Lad os hjælpe dig til online succes! Det har vi gjort for over 400 andre og det virker!

Kontakt os

Få mere ud af din forretning


Lad os tage en snak om effektive og digitale muligheder!

Når du udfylder formularen accepterer du samtidig at vi må kontakte dig. Læs vores betingelser her.

Corona - Vestjysk Marketing holder åbent - næsten som normalt

Vestjysk Marketing har valgt at følge statsministerens opfordring. Derfor arbejder langt størstedelen af vores kollegaer hjemmefra.
Alle igangværende opgaver vil fortsat blive løst som planlagt og har I nye opgaver eller problemstillinger tager I blot fat i jeres kontaktperson som normalt.
Vores hovedtelefon 97320108 og kontoret er derfor mindre bemandet. Skriv derfor gerne en mail til din kontaktperson. Du finder kontaktinfo her: www.vestjyskmarketing.dk/kontakt

Corona - Vestjysk Marketing holder åbent - næsten som normalt.