25 gratis hjemmesider!

Jubilæumstilbuddet gælder for foreninger og klubber.

Vi giver 25 gratis skabelonhjemmesider til foreninger og klubber

Hvis jeres forening eller klub har brug for en ny hjemmeside, så er det nu, at I skal slå til. I anledning af vores 25 års jubilæum tilbyder vi nemlig 25 gratis skabelonhjemmesider til foreninger og klubber. Det gør vi, fordi foreningslivet og den lokale opbakning altid har betydet meget for os hos Vestjysk Marketing, og nu vil vi gerne give noget igen.

Det eneste I skal gøre, er at sende navn og kontaktinformationer på foreningen eller klubben til Boy på boy@vestjyskmarketing.dk, eller udfylde kontaktformularen nederst på siden. Så udvælger vi 25 heldige, som vil blive kontaktet direkte. Vi skal have ansøgningen senest den 30. september 2023.

 

Hvad er inkluderet og hvilke vilkår gælder

Tilbuddet inkluderer et OpstartsMøde, samt opsætning af en skabelonhjemmeside i VMCMS med op til 3 timers design inkluderet. Dermed kan vi sikre, at siden passer til jeres stil, farver og logo.

Der er ikke inkluderet flytning af eksisterende tekster og billeder, samt tekstforfatning og oprettelse af nyt indhold, men I får selvfølgelig gratis undervisning i brugen af hjemmesiden, så I nemt selv kan oprette, redigere og udvide indholdet.

Ønsker I funktioner, integrationer eller andet, som ikke er standard i skabelonhjemmesiden, så kan dette selvfølgelig tilkøbes. I kan selvfølgelig også tilkøbe hjælp til flytning af eksisterende indhold eller eventuel oprettelse nyt indhold. Ønsker I ekstra tid afsat til design, så er det også muligt. Det giver vi gerne et godt tilbud på, når dialogen er skabt.

Efter lanceringen af hjemmesiden vil der være løbende driftsomkostninger til domæne, hosting og serviceaftale. Størrelsen på disse driftsomkostninger aftaler vi nærmere inden projektet igangsættes, så der ikke kommer nogle overraskelser.

For at man som forening eller klub skal komme i betragtning, skal man leve op til gængse regler, og vi forbeholder os retten til frit at udvælge de 25 foreninger og klubber blandt de indkomne ansøgninger.

Ansøgningen er selvfølgelig helt uforpligtende, men I accepterer, at vi må kontakte jer for videre dialog.

 

Ansøg ved at udfylde og indsende formularen herunder:

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidigt, at vi må kontakte dig. Se vores generelle betingelser her.