Information om prisændringer – fra 1. februar 2023

 

Kære Kunde

Med baggrund i et generelt markant højere inflations- og omkostningsniveau, ser vi os desværre nødsaget til at justere vores priser på vores serviceabonnementer, hostingydelser, servicetjenester og timepriser.

 

Prisjusteringerne vil blive implementeret fra den 1. februar 2023, og det vil påvirke alle nye såvel som nuværende kunder, der genfaktureres fra denne dato og fremefter.

Prisjusteringsstigning gælder på alle timepriser, vækstaftaler, serviceabonnementer, licenser, hosting og SLA.

Priserne ændres i et spænd fra 0% til maksimalt 8,5% i prisstigninger på egne produkter. Dermed vil der også være produkter, hvor prisen ikke forhøjes; og vi har generalt haft det mål, at vores priser fortsat vil være prissat således at de er konkurrencedygtige i markedet.

Vores standard timepriser justeres med kr. 50 og vores seniorkonsulenter med kr 80,- pr time

 

Dynamicweb – prisstigning fra 9,5% fra 1. januar 2023

Det skal derudover nævnes, at Dynamicweb har varslet en prisstigning på 9,5% på alle deres produkter. Denne prisændring vil blive ændret fra den 1.  januar 2023.

 

Øvrige 3. partssystemer – op til 20% prisstigning

Derudover har mange af vores kunder adgang til 3. partsystemer. Her er der også varslet kraftige prisstigninger på mange af disse systemer – helt op til 15%-20%. Vi har dog ikke et fuldstændigt overblik over disse ændringer da langt hovedparten af disse 3. partssystemer faktureres direkte til dig som kunde.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt venligst din projektleder direkte, hvis du har yderligere spørgsmål. Du findes vores kontaktoplysninger her:

 Du er velkommen til at kontakte os for at få et præcist overblik over prisændringerne i forhold til virksomhedens samarbejde med Vestjysk Marketing.

 

Du kan i øvrigt finde vores nuværende standard forretningsbetingelser her: