Vi er flyttet i nye lokaler downtown

Vestjysk Marketing kontor

Dato: 11/05/2017 - Skrevet af: Louise Gundesbøl Sørensen

Den 21. april 2017 holdt vi store flyttedag hos Vestjysk Marketing. Derfor er vi nu at finde i Ringkøbings bymidte på St. Blichersvej 1-3.

Mange af vores kunder har gennem de seneste 6 år besøgt os på adressen på Ribovej. En bygning som ofte blev karakteriseret ved at ligge på højre hånd, når man ankom til Ringkøbing ad Herningvej i bil – lige inden kuppen.    

Men efterhånden som vi har fået mere arbejde mellem hænderne, og dermed flere nye kollegaer, er kontoret på Ribovej gradvist blevet for småt. Så allerede tilbage i efteråret 2016 besluttede vi os for at flytte i nye lokaler.

Valget faldt på den flotte og velholdte rødstensejendom på St. Blichersvej 1-3. Ejendommen ligger centralt placeret i Ringkøbings bymidte, og er blandt andet nabo til Ringkøbing Biograf.

Bygningen blev opført tilbage i 1910, og er herefter blevet moderniseret i 1999. I 2017 gennemgik ejendommen så endnu en omvæltning. Nu har vi nemlig sat vores eget præg på det indvendige, ved at rive adskillige vægge ned og bygge det op fra bunden.

I videoen nedenfor kan du se hvordan det så ud, da vi – som en del af vores årlige julefrokost – selv var afsted for at vælte et par vægge i den nye bygning.

Meget vand er løbet gennem åen siden vi selv var igang med hammer og mejsel. Og derfor stod ejendommen klar til vores indflytning fredag den 21. april 2017. Vi genoptog, med stor tilfredshed, arbejdet allerede mandagen efter flytningen.

Med de nye lokaler på St. Blichersvej har vi fået et langt mere fleksibelt kontor. Vi har fået hele to etager med plads til alle vores medarbejdere, mødelokaler, fordybningsrum, nyt køkken, frokost- og kursuslokale og meget mere.

Kig endelig ned til en rundvisning – vi har altid kaffe på kanden.