Elev


KICK-START DIN KARRIERE SOM WEBUDVIKLER

med en elevplads hos Vestjysk Marketing

 

Du er da ikke ude efter en almindelig elevplads, vel?

Nej, du skal finde et sted, som kan være med til at forme din karriere, give dig en masse professionel sparring og bringe dig op på den øverste hylde. Du skal ud og bruge din uddannelse. Du skal lære noget - du skal blive til noget...

Brænder du for webudvikling, og ønsker du en karriere inden for frontend og backend udvikling af hjemmesider og webshops, har du nu muligheden for at komme i praktik på Vestjyllands største og bedste webbureau.

Som elev hos Vestjysk Marketing stiller vi store krav til dig og din udvikling. Til gengæld får du en masse spændende og forskelligartede opgaver, der virkelig kan udvikle dine kompetencer.

Du er vigtig for os, og vi vil sørge for, at du bliver knivskarp -og at du har det godt.

 

  • Du vil fra starten få en personlig mentor, som er din sparringspartner.
  • Du får en personlig udviklingsplan, hvor du kan se, hvad du skal gennemgå og lære i forløbet. 
  • Du lærer fra nogle af de bedste i branchen - og vores mål er selvfølgelig, at du bliver den bedste.
  • Du indgår i et 10 mand stort udviklingsteam, hvor faglig sparring er hverdag.
  • Du hjælper og lærer fra dig overfor kunderne og sikre at der udfordringer bliver løst
  • Du får indflydelse på hvilke værktøjer, teknologier og programmeringssprog der benyttes, og du ser samtidig værdien i at alle arbejder ensartet
  • Du deltager i personaleforeningens aktiveteter og arrangementer sammen med dine +30 kollegaer

Derudover tilbyder vi frokostordning, sundhedsforsikring og en attraktiv frugt- og madordning.

Læs mere om din nye arbejdsplads her.

Webudvikler Elev

I udviklingsafdelingen vil du arbejde med opsætning af hjemmesider og webshops. Du vil få lov at lege med html, css, javascript, jquery, cakephp, git og meget mere. Du kommer både til at sætte løsninger op på egen hånd samt problemløse og udvikle videre på eksisterende løsninger.

Vi bliver udfordret hele tiden af vores kunder, og du vil derfor få uvurderlig praktisk erfaring og ny viden med i rygsækken.

Vi kræver, at du har godt humør, kan snakke med kunder, og har lyst og motivation til at lære. Vi forventer ikke, at du kan alt, når du starter, men vi forventer at du har gjort dig dine egne erfaringer ud over skolen via egne projekter. Vi tilpasser din udviklingsplan netop dig og dit niveau.

Gør du det godt, så håber vi selvfølgelig på, at din karriere fortsætter hos os.

Hvis du ikke lige bor i nærheden, så hjælper vi gerne med at finde et godt sted at bo i Ringkøbing. Det kunne eksempelvis være Career campus hvor du kan blive en del af et ungt og internationalt miljø. Vi hjælper også gerne med at finde egen lejlighed eller hus.

Lyder det som en fremtid, som du kunne tænke dig at blive en del af? Så udfyldt formularen nedenfor. Vi behandler ansøgninger løbende som de kommer ind.

Ring til Anders på 25477470 eller send en mail på anders@vestjyskmarketing.dk hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til dit næste træk!