Tyvstart din karriere!

Webudvikler på rekordfart

Er du interesseret i ord som PHP, JavaScript, HTML og CSS? Så er et studiejob som webudvikler hos Vestjysk Marketing lige noget for dig! Her kan du dygtiggøre dig og lære fra nogle af Danmarks bedste udviklere.

Her vil du blandt andet vil komme til at arbejde med servere, databaser, hjemmesider og meget andet. Et studiejob som webudvikler hos Vestjysk Marketing er et godt trinbræt på vej en karriere indenfor programmering.

Hvorfor studjoeb?

Du har passion for computere

Om du koder spil, hjemmesider, databaser, servere eller noget helt andet er det din passion og interesse der driver dig.

 

Du vil være den bedste

Du har mål, drømme og ambitioner og du er ikke bange for at lære noget nyt.

 

Leg med den nyeste teknologi

Hos Vestjysk Marketing har du rig mulighed for at slå dig løs på den digitale legeplads - og vi forventer, at du gør det! 

 

 

"Hos Vestjysk Marketing bliver jeg udfordret af mine kunder og kan få sparring fra mine kolleger så jeg kan udvikle mig fagligt."

René Mikkelsen, Webudvikler

 

"Vestjysk Marketing giver mig mulighed for at udfordre mig selv og mine kolleger så vi kan udvikle os og vores kunder."

Jonas Hansen, Webudvikler

Det handler ikke kun om programmering

Hos Vestjysk Marketing tror vi på at den gode udvikler kan meget mere end at programmere. Webudvikling handler også om forretningsforståelse, designforståelse og kundeservice. Derfor kommer du også til at få kurser samt komme på besøg hos vores samarbejdspartnere og kunder for at få en forståelse for deres hverdag og forretning.

Desuden kommer du til at deltage i diverse sociale aktiviteter, så du kan falde godt til her i Ringkøbing – Det skal være sjovt at være en del af holdet hos Vestjysk Marketing.

Det er din passion for udvikling, der driver dig og din udvikling. Du kan godt lide at nørde med programmer og kode. Samtidig er du ikke bange for at udfordre dig selv og dine evner inden for programmering.

Du bruger din interesse til at dygtiggøre dig og til at opdage nye muligheder inden for udvikling. Du udvikler mods til dit yndlingsvideospil, udvikler softwareværktøjer til familie, venner og bekendte eller arbejder freelance med programmering og webudvikling ved siden af studie eller arbejde.

Kontakt os i dag!


Så tager vi en snak

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidigt, at vi må kontakte dig. Se vores generelle betingelser her.