Erfaren fullstack webudvikler til Vestjyllands største digitale bureau

Webudvikler


Sæt fart i din karriere på et digitalt bureau, hvor du får frihed til at tage ansvar. Vi har både plads til dig der har massere af erfaring og søger mere ansvar på seniorniveau samt dig der lige har startet din karriere og gerne vil løfte dit personlige og faglige niveau endnu højere. 

Brænder du for webudvikling, og har du lyst til sammen med dine kollegaer at hæve både dit og deres faglige niveau samtidig med at du har en spændende hverdag, hvor der er plads til smil? Har du lyst til at arbejde sammen med store og attraktive kunder i komplekse løsninger, som udfordrer dig og din faglighed hver dag? Så har du nu muligheden for at blive vores næste kollega.

Som kollega hos Vestjysk Marketing stiller vi store krav til dig og din udvikling. Til gengæld får du spændende og forskelligartede opgaver, der udvikler dine allerede stærke webudvikler kompetencer.

Du er vigtig for os, og vi vil sørge for, at du forbliver knivskarp og at du har det godt. 

  • Du indgår i et 10 mand stort udviklingsteam, hvor faglig sparring er hverdag
  • Du får en personlig udviklingsplan og kommer til at lære og lære fra dig til vores øvrige udviklere
  • Du får indflydelse på hvilke værktøjer, teknologier og programmeringssprog der benyttes, og du ser samtidig værdien i at alle arbejder ensartet
  • Du deltager i personaleforeningens aktiviteter og arrangementer sammen med dine +30 kollegaer #danmarksbedstepersonaleforening
  • Du vil både komme til at udvikle løsninger på egen hånd, samt blive en vigtig del af større udviklingsprojekter.

Derudover tilbyder vi en pensionsordning du selv kan sammensætte, sundhedsforsikring og en attraktiv madordning.

Læs mere om din nye arbejdsplads her.

Vi benytter os at følgende teknologier/koncepter, og det vil derfor være en fordel hvis du allerede kender til nogle af følgende emner:

Git
Linux
MVC
HTML / CSS
NuGet
DynamicWeb
PHP
Composer
CakePHP
NPM
Vue.js
Typescript
jQuery
Webpack
Gulp
Scss
Less
Bootstrap
MySQL
MSSQL

 

Vi kræver, at du har erfaring med webudvikling. Om det er fra bureau, inhouse eller egne projekter er mindre vigtigt, bare du har en portfolio at vise frem. Vigtigst af alt har du masser af mod, motivation og lyst til at blive den bedste.

Vores hovedkontor ligger i Ringkøbing men vi har også afdelinger i Holstebro og Århus ligesom det er muligt at have flere faste hjemmearbejdsdage. Lad os høre, hvorfra du foretrækker at arbejde - måske kan vi finde den helt rigtige kombination til dig?

Vi hjælper gerne med at finde et godt sted at bo - eksempelvis her i Europas Lykkeligste by – Ringkøbing. 

Vi vil hellere have du bruger din tid på at dygtiggøre dig end at skrive ansøgninger, så spar ansøgningen og finpudsning af dit CV og send i stedet link til noget du har lavet via nedenstående formular. Vi sætter nemlig faglige kompetencer over uddannelse og anden erhvervserfaring. 

Har du spørgsmål så ring til Anders på 25 47 74 70 eller til en af vores seniorudviklere.

Vi glæder os til at høre fra dig.