Erfaren fullstack webudvikler til Vestjyllands største digitale bureau

Erfaren fullstack webudvikler


Sæt fart i din karriere på et digitalt bureau, hvor du får frihed til at tage ansvar. Vil du gerne løfte dit personlige og faglige niveau endnu højere og samtidig få indflydelse på videreudviklingen af Vestjyllands største digitale bureau, så læs med her.

Brænder du for webudvikling og har du styr på din front- og backend, og har du lyst til sammen med dine kollegaer at hæve både dit og deres faglige niveau samtidig med at du har det sjovt? Har du lyst til at arbejde sammen med store og attraktive kunder i komplekse løsninger, som udfordrer dig og din faglighed hver dag? Så har du nu muligheden for at blive vores næste kollega.

Som kollega hos Vestjysk Marketing stiller vi store krav til dig og din udvikling. Til gengæld får du en masse spændende og forskelligartede opgaver, der virkelig kan udvikle dine kompetencer.

Du er vigtig for os, og vi vil sørge for, at du bliver knivskarp og at du har det godt. 

  • Du indgår i et 10 mand stort udviklingsteam hvor faglig sparring er hverdag
  • Du får en personlig udviklingsplan og lærer fra nogle af de bedste i branchen - men vores mål er selvfølgelig, at du bliver den bedste
  • Du får indflydelse på hvilke værktøjer, teknologier og programmeringssprog der benyttes, og ser samtidig værdien i at alle arbejder ensartet
  • Du deltager i personaleforeningens aktive og måske en smule konkurrenceprægede arrangementer sammen med dine +30 kollegaer

Derudover tilbyder vi en pensionsordning du selv kan sammensætte, en sundhedssikring og en god frugt- og madordning.

Læs mere om din nye arbejdsplads her.

I udviklingsafdelingen får du mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier både i vores egenudviklede cms bygget på CakePHP eller i DynamicWeb bygget på .NET. Du vil både komme til at udvikle løsninger på egen hånd, samt blive en vigtig del af større udviklingsprojekter.

Vi kræver, at du har godt humør og bidrager positivt til fællesskabet, samt masser af mod, motivation og lyst til at blive den bedste.

Hvis du ikke bor lige ”rundt om hjørnet”, hjælper vi gerne med at finde et godt sted at bo her i Europas Lykkeligste by – Ringkøbing. Der er også mulighed for at blive en del af en pendlerordning.

Lyder det som en fremtid, som du kunne tænke dig at blive en del af? Så send en motiveret ansøgning, med links til noget af det du har lavet, til anders@vestjyskmarketing.dk.
Skriv Webudvikler i emnefeltet.

Ring til Anders på 25 47 74 70, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.