Erfaren webudvikler til Vestjyllands største digitale bureau

Erfaren webudvikler


Fortsæt din webudvikler-karriere på et digitalt bureau, hvor du får frihed til at tage ansvar. Har du erfaring med webudvikling men vil gerne løfte dit niveau endnu højere og samtidig få indflydelse på videreudviklingen af Vestjyllands største digitale bureau?

Brænder du for webudvikling, og har du lyst til sammen med dine kollegaer at hæve både dit og deres faglige niveau samtidig med at du har det sjovt. Har du  lyst til at arbejde sammen med attraktive kunder, som udfordrer dig hver dag? Så har du nu muligheden for at blive vores næste webudvikler.

Som webudvikler hos Vestjysk Marketing stiller vi store krav til dig og din udvikling. Til gengæld får du en masse spændende og forskelligartede opgaver, der virkelig kan udvikle dine kompetencer.

Du er vigtig for os, og vi vil sørge for, at du bliver knivskarp og at du har det godt. 

  • Du vil indgå i et 10 mand stort udviklingsteam hvor faglig sparring er hverdag.
  • Du får en personlig udviklingsplan og lærer fra nogle af de bedste i branchen - men vores mål er selvfølgelig, at du bliver den bedste.
  • Du får indflydelse på hvilket værktøjer og programmeringssprog der benyttes men ser samtidig værdien i at alle arbejder ensartet.
  • Du deltager i personaleforeningens aktive og måske en smule konkurrenceprægede arrangementer sammen med dine +25 kollegaer. 
  • Læs mere om din nye arbejdsplads her.

I udviklingsafdelingen vil du få mulighed for at arbejde med webudvikling både i vores egenudviklede cms bygget på cakephp samt i DynamicWeb bygget på .NET. Du vil både komme til at sætte løsninger op på egen hånd, samt blive en del af større udviklingsprojekter.

Vi kræver, at du har godt humør, samt masser af mod, motivation og lyst til at blive den bedste.

Hvis du ikke lige bor ”rundt om hjørnet”, hjælper vi gerne med at finde et godt sted at bo her i Europas Lykkeligste by – Ringkøbing. Der er også mulighed for at blive en del af en pendlerordning.

Lyder det som en fremtid, som du kunne tænke dig at blive en del af? Så send en motiveret ansøgning, med links til noget af det du har lavet, til anders@vestjyskmarketing.dk. Skriv Webudvikler i emnefeltet.

Ring til Anders på 25 47 74 70, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.