Erfaren fullstack webudvikler til Vestjyllands største digitale bureau

Erfaren fullstack webudvikler


Sæt fart i din karriere på et digitalt bureau, hvor du får frihed til at tage ansvar. Vil du gerne løfte dit personlige og faglige niveau endnu højere og samtidig få indflydelse på videreudviklingen af Vestjyllands største digitale bureau, så læs med her.

Brænder du for webudvikling og har du styr på front- og backend, og har du lyst til sammen med dine kollegaer at hæve både dit og deres faglige niveau samtidig med at du har en spændende hverdag, hvor der er plads til smil? Har du lyst til at arbejde sammen med store og attraktive kunder i komplekse løsninger, som udfordrer dig og din faglighed hver dag? Så har du nu muligheden for at blive vores næste kollega.

Som kollega hos Vestjysk Marketing stiller vi store krav til dig og din udvikling. Til gengæld får du spændende og forskelligartede opgaver, der udvikler dine allerede stærke webudvikler kompetencer.

Du er vigtig for os, og vi vil sørge for, at du forbliver knivskarp og at du har det godt. 

  • Du indgår i et 10 mand stort udviklingsteam, hvor faglig sparring er hverdag
  • Du får en personlig udviklingsplan og kommer til at lære og lære fra dig til vores øvrige udviklere
  • Du får indflydelse på hvilke værktøjer, teknologier og programmeringssprog der benyttes, og du ser samtidig værdien i at alle arbejder ensartet
  • Du deltager i personaleforeningens aktiveteter og arrangementer sammen med dine +30 kollegaer #danmarksbedstepersonaleforening

Derudover tilbyder vi en pensionsordning du selv kan sammensætte, sundhedsforsikring og en attraktiv frugt- og madordning.

Læs mere om din nye arbejdsplads her.

I udviklingsafdelingen får du mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier både i vores egenudviklede cms bygget på CakePHP eller i DynamicWeb bygget på .NET. Du vil både komme til at udvikle løsninger på egen hånd, samt blive en vigtig del af større udviklingsprojekter.

Vi kræver, at du har erfaring med webudvikling. Om det er fra bureau, inhouse eller egne projekter er mindre vigtigt, bare du har en portfolio at vise frem. Vigtigst af alt har du masser af mod, motivation og lyst til at blive den bedste.

Vores hovedkontor ligger i Ringkøbing men vi har også afdelinger i Holstebro og Århus ligesom det er muligt at have flere faste hjemmearbejdsdage. Lad os høre, hvorfra du foretrækker at arbejde - måske kan vi finde den helt rigtige kombination til dig?

Vi hjælper gerne med at finde et godt sted at bo - eksempelvis her i Europas Lykkeligste by – Ringkøbing. 

Lyder det som en fremtid, som du kunne tænke dig at blive en del af? Så send en mail, med links til relevante opgaver du har udviklet, til anders@vestjyskmarketing.dk. 
Skriv Webudvikler i emnefeltet.

Ring til Anders på 25 47 74 70, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.