Kommunikationsstrategi, VækstAftale, website, katalog og meget mere...

Med vestjyske værdier og jordnærhed fik Vestjysk Marketing og I-Wood Denmark i 2019 stablet et værdiskabende samarbejde på benene. Det viste sig at være starten på en længerevarende relation.

I-Wood Denmark kontaktede Vestjysk Marketing, da der var behov for hjælp til at udarbejde en kommunikationsstrategi. Man havde styr på kvalitet, produkter og sortiment, men strategien for at opnå den rette position i markedet manglede. Og det var ikke alle og enhver, som kunne varetage den opgave: 

- Hos I-Wood Denmark havde vi brug for at have en nær relation til det marketingbureau, som skulle kommunikere vores virksomhed videre. Derfor var det i høj grad vigtigt for os, at finde et lokalt bureau, som vi kunne mødes med og have en parallel dialog med. Derfor faldt valget på Vestjysk Marketing, siger Casper Krogh Olesen, CEO hos I-Wood Denmark.

Behovet for det tætte samarbejde passede perfekt ind hos Vestjysk Marketing, da det netop gør, at vi hele tiden har fingeren på pulsen i forhold til I-Woods strategi, forretning, kunder og produkter. 

- Det var en hektisk periode, da I-Wood blev startet op, og vi havde brug for en strategi og en optimal eksekvering af vores kommunikation. Det skulle være mere professionelt, end vi selv kunne gøre det, udtaler Casper Krogh Olesen og fortsætter med at forklare, hvordan de søgte støtte og hjælp i en tid, hvor de ikke selv kunne følge med. Her gjorde Vestjysk Marketing en forskel, slutter Casper Krogh Olesen.

Casper Krogh Olesen

I-Wood Denmark

I-Wood Denmark fortæller


“Vi ser Vestjysk Marketing som et vigtigt aktiv i forbindelse
med udviklingen af vores virksomhed. De har altid en finger på pulsen,
og har de rette værktøjer til at tegne I-Wood Denmarks udvikling.”

UDVIKLING AF BRAND BLEV STARTSKUDDET TIL VÆKSTAFTALE

Efter kommunikationsstrategien og retningen for virksomheden var lagt, kunne I-Wood Denmark se potentiale i, at Vestjysk Marketing førte virksomheden til nye højder. Nu var det ikke et spørgsmål om, hvorvidt salgskanalerne var rigtige for I-Wood Denmark, men derimod hvordan virksomheden skulle eksekvere på disse og udvikle sig i fremtiden. Her blev VækstAftalen det afgørende koncept.

Hos Vestjysk Marketing har vi kompetencer og ressourcer inden for områder, som I-Wood Denmark ser fordele i at uddelegere:

- Vestjysk Marketing leverer hele vejen rundt, de har en finger på pulsen i branchen omkring os og samtidig fokus på os. Hos I-Wood er vi ikke i tvivl om, at de er de helt rigtige at have med på holdet, forklarer Casper Krog Olesen og forsætter med, hvordan VækstAftalen har gjort en forskel for deres virksomhed:

- Vi har Vestjysk Marketing til at optimere på alle medier løbende, hvilket giver os en stor frihed og færre bekymringer. Vi ved, at der er flere øjne, der overvåger, og at der bliver gjort det rigtige for vores virksomhed. Det gør en kæmpe forskel på alle fronter, at vi har Vestjysk Marketing bag os, og der er blevet løftet en stor byrde fra vores skuldre. Vi er helt trygge ved at lægge ansvaret for I-Woods image og brand i deres hænder.

Vestjysk Marketing stod også i spidsen for udviklingen af I-Woods nye flotte hjemmeside, hvilket inkluderede design, udvikling, brugervenlighed, indhold, SEO og lanceringen. Et lækkert nyt inspirationskatalog, samt nye monteringsvideoer er også produceret og lanceret i samme ombæring. Alt sammen tilpasset I-Woods image, hvor udviklingen af I-Woods nye visuelle identitet og nye logo er centrale elementer.

- Vi ser Vestjysk Marketing som en del af vores virksomhed, og derfor har vi også høje forventningerne til arbejdet, der bliver lagt bag. Forventninger som er blevet indløst, og i særdeleshed er grunden til, at vi har valgt at lave en VækstAftale, fortæller Casper Krogh Olesen

Vil du vide mere om vores VækstAftaler? 

Så kig med her

GODE FREMTIDSUDSIGTER FOR ALLE PARTER 

Nu har I-Wood Denmark eksisteret i seks år og CEO, Casper Krogh Olesen, udtaler sig således om fremtidens samarbejde med Vestjysk Marketing: 

- Hos I-Wood Denmark forventer vi at fortsætte samarbejdet og VækstAftalen. Vi har brug for nogle der tager ejerskab, og involverer sig i de opgaver der bliver lagt på bordet, og det må man sige har gjort sig gældende her. Så længe vi har samme forståelse og forventninger til arbejdet, så er det et kæmpe aktiv for os at have Vestjysk Marketing med på holdet. 

Er du også klar til en VækstAftale?

Kontakt os i dag

HVEM ER I-WOOD DENMARK?

I-Wood Denmark producerer og sælger akustiske træpaneler til både loft og væg. Når du vælger I-Wood Denmark, vælger du kvalitet, nøjagtighed og den nemmeste montering i branchen.
Alt sammen produceret på deres fabrik i vestjyske Ørnhøj.

Lær I-Wood Denmark bedre at kende

Klar til at vækste digitalt?


Lad os tage en snak om effektive og digitale muligheder!

Ole Stampe Larsen

Kundedirektør & Medejer (+45) 69 14 86 50 Ole@vestjyskmarketing.dk

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidigt, at vi må kontakte dig. Se vores generelle betingelser her.