#6 digitale muligheder... Gratis

1: Digitalt SundhedsTjek

Modtag en gennemarbejdet digital diagnoserapport på din hjemmeside eller webshop. Inkl. gennemgang og sparring. Vi garanterer konkrete værktøjer/tips, der sikrer din virksomhed digital vækst.

2: Webshop: Skal / skal ikke

Drømmer du om at starte egen webshop? Start med at få 2 timers individuel sparring og hør mere om processen, der sikrer dig en effektiv opstart og en rentabel fremtidig drift.

3: Optimering af virksomhedens webshop

Få 2 timers individuel sparring med fokus på optimering af virksomhedens webshop. Vi garanterer konkrete tips og værktøjer, der giver digital vækst!

4: PIM – er det relevant for din virksomhed?

Et stærkt Product Information System kan give virksomheden store fordele. Vi tilbyder gratis workshop i samarbejde med Dynamicweb.

5: Digital plan: Kom godt i gang efter krisen

Med udgangspunkt i din virksomheds nuværende situation og potentielle fremtidige muligheder udarbejder vi et forslag til en konkret digital marketingplan, der viser vejen ud af krisen.
– og gennemgår planen for dig. 

6: Bare en kop kaffe

Eller bare en kop kaffe og en dialog om de udfordringer I står med. Vi er altid klar til en snak om fremtidige muligheder - med udgangspunktet i at tænke positivt! Vi tror på at den positive tankegang virker som en magnet i forhold til muligheder! 

Bliv ringet op

Klik her

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidigt, at vi må kontakte dig. Se vores generelle betingelser her.

Få mere ud af din forretning


Lad os tage en snak om effektive og digitale muligheder!

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidigt, at vi må kontakte dig. Se vores generelle betingelser her.