BingAds – Adwords til billigere penge

Skrevet af: Søren Evald Kristensen

Hvad er Bing?

Microsoft, som står bag Windows, Office, Outlook og mange andre gode ting, har deres helt egen, velkendte og godt udbredte søgemaskine Bing. På Bing kan du det samme som du kan på Google. Nemlig søge efter informationer og klikke dig ind på de resultater, som du får præsenteret.

I toppen af siderne med søgeresultater er der, ligesom på Google, annoncer, som er lavet på selvsamme måde som i Adwords. Det betyder, at du også her kan annoncere på de søgeord, som du gerne vil dukke frem på, ligesom du kan med Adwords.

 

Bing

 

Dine fordele med BingAds

Fordelene ved at annoncere med BingAds er, at der her er mindre søgevolumen og konkurrence, end der er på Adwords. Derfor får du billigere, relevante klik med mindre konkurrence. Det betyder selvfølgelig, at dit budget er lavere – og at du ikke kan forvente den samme volumen som på Adwords. Men du dækker en større del af det potentielle marked.

Herudover vil du med den mindre søgevolumen også opleve, at du skal bruge mindre tid på løbende optimering af dine kampagner.

Glem ikke, at på alle Windows computere er den præinstallerede browser deres helt egen Edge. Her er startsiden Bing – søgemaskinen.

 

Hvordan kommer jeg i gang med BingAds?

Skal jeg så til at lave nye kampagner, annoncer og søgeord til BingAds?

Nej. BingAds er så smart skruet sammen, at man (nemt) kan importere sine kampagner inklusiv alt fra Adwords til sin nye BingAds-konto.

Opstarts-bonus

Hos Vestjysk Marketing har vi masser af erfaring med at oprette nye konti, importere fra Adwords og løbende optimere på kampagnerne, så vi hele tiden sørger for at stå så skarpt som muligt i toppen af Bing.

Vi kan endda tilbyde dig en god opstarts-kredit, når vi opretter en ny konto for dig i BingAds.

 

Ring eller skriv til Søren i dag og vend dine muligheder for at annoncere med BingAds eller endnu bedre: Kom ind og hør mere. Vi har altid kaffe på kanden.

Søren Evald Kristensen, Digital Marketing Konsulent

69606632sk@vestjyskmarketing.dk