Få en 91 % hurtigere webshop

Vi har lavet en test på en kundes hjemmeside efter den nye opdatering, for at se hvor store forbedringer, der kan opnås ved at anskaffe den nye opdatering til din hjemmeside. Vi er både glade og stolte over at kunne fremvise disse tal for jer, da de viser store forbedringer på hele siden.

En forbedring af din webshops load hastighed giver mange gevinster på sigt. Kort sagt giver det bedre forudsætninger for at sælge mere online.

Det giver dine kunder en langt bedre oplevelse, det har en direkte effekt på din søgemaskineoptimering, hvilket medvirker til bedre rangeringer hos Google. Helt simpelt skaber det mere trafik på din side og dine besøgende bliver gennemsnitligt i længere tid.

 

Optimer din webshop nu

Hvor stor er forbedringen?

På baggrund af vores nylige opdatering på VMCMS-6 har vi udarbejdet statistik for at se hvor stor effekten i realiteten er.
For at gøre undersøgelsen retvisende, har vi testet alle sitets forskellige sider, små som store.
De relevante oplysninger bliver præsenteret i procentvise ændringer, så det kan give et billede af hvilke fordele du kan opnå.

Siden er blevet opdelt i tre forskellige kategorier, der er til stede på de fleste webshops.
Forside, kategoriside og produktside.

Så hurtig er hjemmesiden blevet

Testen af denne opdatering har givet nogle helt fantastiske resultater, der har vakt stor glæde hos os.
Testen udspringer fra en webshop, der i forvejen var hurtig til at loade. Inden den nye opdatering, var den langsomste side forsiden. Den tog gennemsnitligt 2178 millisekunder om at loade. Efter den nye opdatering er dette tal faldet til 1353 ms. Det betyder altså en forbedring tidsmæssigt på 825 ms, hvad der næsten svarer til 1 sekund. Det giver altså en stigning på 61 %. Det er en utrolig stor forbedring, men faktisk har de andre sider opnået endnu bedre resultater.

Kategorisiden loader 135 % hurtigere. Siderne hvor dine produkter er 95 % hurtigere.
Overordnet set giver det en forbedring af et tilfældigt site på hjemmesiden på 91 %. Tidsmæssigt svarer det til, at du vil loade din side 812 ms. hurtigere, ligegyldigt hvilken side du klikker ind på. Før opdateringen tog det gennemsnitligt 1706 ms, mens den efter opdateringen er kommet under 1 sekund på 894 ms.

Denne opdatering er ret ekstraordinær, da den næsten har gjort vores kundes hjemmeside dobbelt så hurtig. Det kan få en afgørende betydning for hvilken placering din side får på Google. Betydningen af en hurtig hjemmeside, er helt essentiel for at skabe mere trafik, men også for at beholde trafikken. Med andre ord vil en hurtigere hjemmeside på den lange bane skabe et forøget salg, hvis man bevarer den samme konverteringsrate.

Effekten af tallene

Denne opdatering er også en fremtidssikring af din webshop. Opdateringen giver de helt rigtige forudsætninger for at skabe fordele overfor dine konkurrenters webshop.

Vi er stolte af at kunne tilbyde virksomheder en fremragende løsning til din webshop, der klæder din virksomhed på bedst muligt. Hvis du er interesseret i at optimere din webshop, få mere trafik og derved sælge mere, har vi altid tid til en snak.
Vi har altid kaffe på kanden og tid til en snak om din virksomhed

Få et tilbud