NYHED: Vestjysk Marketing får ”brohoved” i Aarhus

9. april 2019

Vestjysk Marketing bliver medejer af det aarhusianske reklamebureau FXA.

Med nye kræfter, ekspertviden og geografi får Vestjysk Marketing helt nye muligheder for at hjælpe kunderne til vækst og succes

Vi har købt aktiemajoriteten af FXA, og det giver os en lang række nye muligheder. FXA passer perfekt ind i den strategiske udvikling, som vi ønsker at gennemføre for at styrke tilbuddet til kunderne.

Vi oplever øget interesse fra Østjylland for vores ydelser, og vi ønsker derfor at komme tættere på vores aarhusianske og østjyske kunder. Derfor bliver FXA et brohoved ind på det aarhusianske og østjyske marked. Derudover bliver vi styrket på vigtige forretningsområder som forretningsstrategi, koncept/DNA, kreativ udvikling og content, så Vestjysk Marketings portefølje af ydelser bliver komplet. Vi bliver i endnu højere grad et full service bureau både på on- og offline medier.

Vi finder det også særdeles interessant, at FXA er HubSpot partner. HubSpot er et salgs- og marketingværktøj, der bruges af over 90.000 virksomheder over hele verden. HubSpot løser et af de væsentligste problemer for de fleste virksomheder i dag, nemlig hvordan man skaffer nye salgsleads. Med HubSpot kan en virksomhed lettere tiltrække besøgende, konvertere til leads, gøre leads til kunder og senere hen til ambassadører for virksomheden.

Vi glæder os over, at vi nu også har HubSpot på produktpaletten.

 

Begge parter glæder sig over nyt samarbejde

FXA blev stiftet i 2001 som Factor X Reklamebureau af bl.a. den nuværende direktør Peter Lindström og Peter Ejlerskov. Peter Ejlerskov er blandt andet manden bag Primo Tours’ logo og det velkendte slogan: Rigtig go’ ferie. Efter at have været freelance i en årrække indtræder han igen i den daglige drift af FXA.  

- Vestjysk Marketing er et veldrevet og solidt bureau med særlige kompetencer inden for det digitale – digital forretningsstrategi, digital udvikling og drift af komplekse websites med meget indhold, integrationer og moduludvikling. Det er alt sammen noget, vi har savnet i vores eget setup, udtaler direktør Peter Lindström fra FXA Aarhus.

Vi kender FXA gennem flere års samarbejde. Vi ser et bureau med virkelig stærke specialkompetencer og stor erfaring, og vi tror på, at vi sammen kan tilbyde vores fælles kunder en større og mere komplet pakke. En pakke, der rækker lige fra mindre opgaver til de helt store strategiske kommunikationsoplæg med visuel identitet, branding, inbound marketing, lead generation og content development – fortsat med primær fokus på hjemmesider, webshops, implementering og digital marketing.

 

Svært for de mindre bureauer

Det nye samarbejde er motiveret af en tendens i bureauverdenen: De store bliver større, specialisterne bliver yderligere specialiseret, og de små bureauer har det ofte svært. Kunderne ønsker faste samarbejdspartnere, der enten er gode til lige præcis én ting, eller faste samarbejdspartnere, der kan det hele.

FXA vil i princippet fortsætte uændret som et selvstændigt reklamebureau, dog naturligvis med et tæt samarbejde med Vestjysk Marketing. Alt i alt er der nu 35 medarbejdere i koncernen.