Ro. Klar til optagelse. Action!

Fotostudio

Dato: 20/06/2017 - Skrevet af: Anna Engsted

Video er et særdeles effektiv værktøj til at fremme konverteringen på virksomhedens website. Derfor har vi i en række år tilbudt videoproduktion. Tidligere har vi haft vores studie placeret ”ude i byen”. Nu er vi flyttet i nye lokaler – og har dermed fået mulighed for etableret studie her på St. Blichersvej. Vi har dermed mulighed for at tilbyde produktion af video og foto ”in house”. 

”Studiet har været en stor prioritet fordi video er et attraktivt medie og vi ser endnu større efterspørgsel fremadrettet” siger Kaspet Leth Hounisen som til daglig står for video og fotografering hos Vestjysk Marketing. I vores videostudie er det muligt både at optage på blue og green screen. Hvilket betyder at man kan bruge optagelserne på alle baggrunde og med animering. Her er den helt rigtige belysning og opsætning afgørende for at opnå det professionelle udtryk. 

 

Kun fantasien sætter grænser
Sammen med vores kunder kommunikerer vi budskaber ud gennem video på en underholdende og levende måde. Storyboardet til studiet kan have uendelige emner, det kan være en sommerhilsen, fortælling om virksomhedens DNA, personlige hilsner fra ansatte, beskrivelse af kerneproduktet og meget meget mere. Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser.

Se vores seneste projekt for charterkoncernen Primo Tours lige her: https://www.youtube.com/watch?v=ECLIEjQq1_g&feature=youtu.be

Nysgerrig efter mere? 
Vestjysk marketing står klar til at hjælpe dig hvad enten du ønsker at lave en lille hilsen, animering til hjemmesiden eller fortælle om jeres koncept på en let og simpel måde. Har du lyst til at høre mere om videomulighederne for netop din virksomhed?

Så kontakt Kasper Leth på tlf. 6960 6623 eller endnu bedre: Kom forbi og se mulighederne live.