Vestjysk Marketing – nu også i Holstebro

Nu finder du også Vestjysk Marketing i Holstebro!

BlivSynlig.nu Aps og Vestjysk Marketing A/S etablerer sammen ny afdeling i Holstebro og tilbyder ”hele” paletten af markedsføring – både online og offline. Direktør for Vestjysk Marketing, Holstebro er Flemming Dalby, der etablerede Blivsynlig.nu i 2015.

Blivsynlig.nu har indtil nu specialiseret sig i offline marketing, men bliver nu kraftigt optimeret på den digitale del, som netop Vestjysk Marketing har specialiseret sig i. Etablering sker ved at skabe et fælles nyt aktieselskab, som Bliv Synlig Aps bliver en del af.

I dag bor Blivsynlig.nu kontoret i Krunderupparken. Men vi er på jagt efter nye lokaler nær Holstebro centrum. Ambitionen er at vi inden for 2 år er 6 medarbejdere i Holstebro, der så kan trække på relevant backup fra Ringkøbing.

Vi er allerede nu klar til at tage en snak om Holstebro virksomhedernes online muligheder”.

Kort om Flemming Dalby:

54-årige Flemming Dalby blev for snart 10 år siden ansat som Kommunikationschef og senere Marketingschef i forsikringsselskabet Vestjylland Forsikring – for 3 år siden blev arbejdsugen nedsat, så han kunne drive offline bureauet Blivsynlig.nu ApS i Holstebro.
Han har beskæftiget sig som salgschef hos Eniro Krak og direktør i TTH Holstebro samt i årrække hos CC&CO Møbler, Labofa Munch og Scanoffice International.

For mere info kontakt: 
Flemming Dalby
Direktør
fd@vestjyskmarketing.dk
42477500