Vestjysk Marketing styrker sit partnerskab med TV2 Play

Vestjysk Marketing er nu officielt blevet TV2 Play Premium Partner! Partnerskabet åbner op for en række spændende muligheder, og vi er begejstrede for at kunne tilbyde dig endnu bedre annonceringsmuligheder.

Som TV2 Play Premium Partner har vi specialiseret os i annoncering på populære streamingtjenester. Det giver os adgang til de mest effektive annonceringsmuligheder på platformene. Og med hele 6 TV2 Play-certificerede konsulenter, kan vi garantere ekspertise og professionel vejledning i alle aspekter af annonceringsprocessen på TV2 Play og Disney+.

Hvorfor vælge TV2 Play til din annoncering?

Her er fire gode grunde:

  1. Præcis målretning og detaljeret segmentering.
  2. 2 millioner månedlige brugere.
  3. Placeres omkring TV2-indhold i høj kvalitet.
  4. Ses mest på stor skærm og næsten altid til ende.

TV2 Play er Danmarks førende streamingtjeneste. Med mere end 2 millioner månedlige brugere, tilbyder TV2 Play et stærkt og attraktivt annoncemiljø for virksomheder, der ønsker at nå ud til et bredt og engageret publikum. TV2 Play tilbyder også Addressable TV, hvor reklamerne kan tilpasses den enkelte abonnent.

På TV2 Play når du især ud til attraktive målgrupper i alderen 20-49 år. Og med en seerandel på over 80 % på den store tv-skærm, kan du være sikker på, at din annonce får masser af opmærksomhed.

Så hvad venter du på? Lad os hjælpe dig med at nå ud til din målgruppe på de populære streamingtjenester. Kontakt os i dag for at høre mere om dine nye annonceringsmuligheder.