Dobbelt hastighed med VMCMS6-opdatering

Vi har opdateret vores CMS, til en nyere version af PHP. PHP-versionen er blevet opdateret fra version 7.0.15 til 7.4 – mens vores CakePHP er blevet opdateret fra version 3.4.5 til 3.8.9.

Det har medført, at vores egen hjemmeside er væsentlig hurtigere, som er med til at give en bedre brugeroplevelse. Det kan det også gøre for dine kunder og gøre rejsen på din hjemmeside eller webshop mere behagelig. Din hjemmeside er i mange tilfælde det vigtigste kontaktpunkt mellem dig og nye kunder. Derfor skal den være fuldt ud opdateret!

 

Få hjælp her

 

Vi har hurtigt fundet tre fordele til dig, som benytter VMCMS 6. De tre fordele vil uden tvivl gøre din hjemmeside eller webshop til en markant bedre oplevelse for dine kunder og dig, der arbejder med den.

 

Øget load hastighed:

På kort tid har vores opdatering medført, at load hastigheden er blevet dobbelt så hurtig! Load hastigheden på din hjemmeside har stor betydning for konverteringsraten og især afvisningsprocenten. Load hastigheden på din hjemmeside eller webshop er en forudsætning for resten af din digitale markedsføring. Jo hurtigere load hastighed og jo bedre indhold du har på dit site, jo flere vil blive fastholdt på siden i længere tid.

 

Forøget sikkerhed:

Den nye PHP-opdatering er opdateret fra version 7.0.15 til 7.4. Alle versioner under 7.1 er stoppet med at modtage sikkerheds- og feature opdateringer. Derfor vil en PHP-opdatering til din hjemmeside give dit site mere sikkerhed, og stadig modtage sikkerhedsopdateringer.

 

Fremtidssikring:

De nye plugins og features til VMCMS 6 systemet vil som udgangspunkt ikke blive udviklet til den gamle version. Derfor vil en opdatering, gøre alle features og plugins tilgængelige. Sørg for at gøre din hjemmeside og webshop klar til fremtiden.

 

For at få glæde af de nye fordele her og nu skal jeres hjemmeside opdateres. Vi har sørget for at hele kernen og alle plugins i VMCMS6 er fuldt opdateret og en opdatering kræver derfor kun en mindre gennemgang af din hjemmeside. Prisen afhænger af antallet af sider og kompleksiteten af din hjemmeside, men ligger imellem 0,5 -10 timer.

Da vi gerne vil have opdateret så mange løsninger som muligt hurtigt, giver vi 50 % på alle opgraderinger frem til og med uge 6.

Prisen for den nye version afhænger af størrelsen på din hjemmeside. Derfor opfordrer vi dig til at udfylde formularen, eller ringe direkte til os.

 

Få din pris her