Laver I også det?

Vi er i Vestjysk Marketing nok mest kendt for at lave hjemmesider, webshops og digital marketing. Derfor får vi også spørgsmålet: Laver I også det? eller kan I også lave det?

Og ja – vi laver faktisk meget mere og andet end hjemmesider, webshops og digital marketing. Derfor tillader vi os også at kalde os selv for et full service digital bureau.

Specialprogrammering / udvikling af moduler

Én af de helt store opgaver i vores programmeringsafdeling er specialprogrammering af skræddersyede løsninger til kunderne. Vi oplever ofte at der er ønsker, der ligger ud over de allerede udviklede moduler i eksempelvis Dynamicweb eller vores eget VMCMS; og det er i den forbindelse vi specialprogrammerer løsninger, der lever op til de ønsker, krav og behov som kunderne har.

Vi oplever også ofte at der er behov for specialprogrammering i forhold til løsninger, der giver en ressourcemæssig fordel ”bagud” i virksomheden. Det kan være i forhold til eksempelvis lagerstyring, økonomifunktioner eller måske fragthåndtering. Her oplever vi ofte at de udviklede løsninger giver store besparelser, der betyder at investeringen er tjent hjem allerede i år 1.

 

Integrationer

Behovet for integrationer imellem forskellige it systemer er vokset markant. Det betyder at vi ofte har opgaver, hvor der er behov for integration mellem eksempelvis virksomhedens E-commerce løsning, deres ERP løsning, CRM, BI, PIM osv. At få samlet data fra forskellige platforme kan både lette det administrative arbejde, mindske fejl og give et bedre overblik over forretningen, kunderne, produkterne osv.

 

Udvikling af forretningssystemer

Vi giver også gerne vores bud på udvikling af et centralt forretningssystem skræddersyet virksomhedens helt specifikke behov. Her kan vi være med helt fra start med behovsanalyse, kravspecifikation til designfase, programmering, test og levering af det færdige forretningssystem. Hermed et par eksempler på komplette forretningssystemer vi har udvikler sammen med gode kunder:

  • Kassøe Housing: Her har vi udviklet et forretningssystem til at håndtere de mange processer der er i virksomheden med alt fra leadhåndtering, lejekontrakter og opgavestyring. Du kan se virksomhedens hjemmeside her: www.kassoehousing.com
  • BørneLoppen: Forretningssystemet har en lang række forskellige funktioner – eksempelvis håndtering af udlejning af stande samt styring af det efterfølgende salg og økonomisk afregningsdelen til sælger. Se Børneloppens hjemmeside her: www.borneloppen.dk
  • Pinstop: Her har vi udviklet et nyt back-end system, der håndterer de administrative opgaver i forhold til APP’en. Pinstop er et helt nyt tilbud om fair samkørsel, der løser en samfundsmæssige opgave i forhold til at mindske trafikken og samtidigt øge bæredygtigheden i forhold til transport. Se mere her: www.pinstop.dk

 

Kommunikationsstrategier

Hvad skal vi sige?, hvem skal vi sige det til?, hvordan skal det se ud? og hvordan får vi kommunikationen og markedsføring til at spille sammen med virksomhedens overordnede strategi. Vi rådgiver og hjælper mange kunder på det strategiske niveau i forbindelse med produktlanceringer, navneændringer, strategiændringer eller de som bare gerne vil sikre en rød tråd i alt deres kommunikation.

 

Skiltning, indretning, synlighed

Mangler i synlighed ud imod vejen eller er jeres mødelokaler lidt kedelige rådgiver vi og leverer skiltning, vægfolier osv. Vi har også stor erfaring i levering af skærme til receptioner, mødelokaler, kantinen osv. Naturligvis inkl det indhold der kan understøtte jeres behov.

 

Alt det offline

Skal I bruge en brochure, nye visitkort, kuglepenne, reklamebolsjer, rool up bannere eller lign har vi gode tætte samarbejdspartnere der kan levere kvalitetsprodukter. Og vi hjælper med design og indhold.

 

Sponsorater

Sponsorater har altid været en central del af vores egen markedsføring og vi rådgiver en række virksomheder om hvordan de får det optimale ud af deres sponsorater. Herudover laver vi LED bandereklamer og video så du kan blive synlig. Både på station/i hallen og på tv.

 

Og meget mere…
Vi kan meget, og kender endnu flere. Så del dine udfordringer og ønsker med os. Vi har altid kaffe på kanden og tid til en snak om hvordan jeres forretning kan optimeres.