To nye medejere i Vestjysk Marketing

 

 

Ejerkredsen i Vestjysk Marketing er udvidet med Anders Fuglsang Abrahamsen og Ole Stampe Larsen, der hver har købt 10% af virksomheden.

Samtidig er Anders Fuglsang Abrahamsen, der hidtil har været daglig leder, udnævnt til direktør med det overordnede ansvar for Vestjysk Marketing. Ole Stampe Larsen, der hidtil har været digital marketingchef, udnævnes til kundedirektør med det overordnede ansvar for kundesiden samt marketing i Vestjysk Marketing. Boy Boysen fortsætter i rollen som salgsansvarlig.

”Det glæder mig at få Ole og Anders med på holdet som medejere. Vi er inde i en meget positiv udvikling, og det er ikke mindst Anders og Oles fortjeneste, at vi i dag står i en stærk position” udtaler Boy Boysen i forbindelse med salget af en del af virksomheden og fortsætter: ”og jeg glæder mig til den fortsatte rejse i Vestjysk Marketing i ambitionen om, at vi kan skabe en endnu stærkere virksomhed til gavn og glæde for kunder og medarbejdere. Vi står heldigvis i den situation, at vi har en særdeles loyal kundesammensætning, og det har skabt et stærkt fundament i virksomheden. Vi ser positivt på fremtiden”.

I forbindelse med købet af ejerandelen siger Anders Fuglsang Abrahamsen og Ole Stampe Larsen samstemmende: ”Vi ser Vestjysk Marketing som en spændende virksomhed, hvor det er lykkedes os at samle et stærkt medarbejderteam, og det er en virksomhed med et stort udviklingspotentiale. Vi står stærkt i dag – men ambitionen er helt sikkert, at vi gerne fremadrettet vil sikre et endnu stærkere Vestjysk Marketing via fokus på fortsat medarbejderudvikling, produktudvikling og tiltrækning af nye spændende opgaver. Udviklingen går stærk i vores branche. Nye teknologier ser dagens lys og nye muligheder opstår. Vi vil være en del af denne udvikling og udnytte mulighederne fremadrettet”.

Reception – 25-års jubilæum

Vestjysk Marketing kan fejre 25-års jubilæum i efteråret. Derfor afholdes der en uformel reception den 1. september for både at markere ændringen i ejerkredsen, udnævnelsen af Ole og Anders samt 25-års jubilæet. Nærmere info om dette senere.