Vi fejrer 25-års jubilæum og nye medejere.

 

 

Ejerkredsen i Vestjysk Marketing er udvidet med Anders Fuglsang Abrahamsen og Ole Stampe Larsen, der hver har købt 10% af virksomheden.

Samtidig er Anders Fuglsang Abrahamsen, der hidtil har været daglig leder, udnævnt til direktør med det overordnede ansvar for Vestjysk Marketing. Ole Stampe Larsen, der hidtil har været digital marketingchef, udnævnes til kundedirektør med det overordnede ansvar for kundesiden samt marketing i Vestjysk Marketing. Boy Boysen fortsætter i rollen som salgsansvarlig.

”Det glæder mig at få Ole og Anders med på holdet som medejere. Vi er inde i en meget positiv udvikling, og det er ikke mindst Anders og Oles fortjeneste, at vi i dag står i en stærk position” udtaler Boy Boysen i forbindelse med salget af en del af virksomheden og fortsætter: ”og jeg glæder mig til den fortsatte rejse i Vestjysk Marketing i ambitionen om, at vi kan skabe en endnu stærkere virksomhed til gavn og glæde for kunder og medarbejdere. Vi står heldigvis i den situation, at vi har en særdeles loyal kundesammensætning, og det har skabt et stærkt fundament i virksomheden. Vi ser positivt på fremtiden”.

I forbindelse med købet af ejerandelen siger Anders Fuglsang Abrahamsen og Ole Stampe Larsen samstemmende: ”Vi ser Vestjysk Marketing som en spændende virksomhed, hvor det er lykkedes os at samle et stærkt medarbejderteam, og det er en virksomhed med et stort udviklingspotentiale. Vi står stærkt i dag – men ambitionen er helt sikkert, at vi gerne fremadrettet vil sikre et endnu stærkere Vestjysk Marketing via fokus på fortsat medarbejderudvikling, produktudvikling og tiltrækning af nye spændende opgaver. Udviklingen går stærk i vores branche. Nye teknologier ser dagens lys og nye muligheder opstår. Vi vil være en del af denne udvikling og udnytte mulighederne fremadrettet”.

Reception 1. september 13-16 inkl. jubilæum

Det er nu 25 år siden, at Vestjysk Marketing blev etableret – og da Anders og Ole, som nævnt ovenfor, er indtrådt i ejerkredsen, vil vi gerne markere dette.

Derfor holder vi en uformel reception, hvor vi vil byde på lidt godt til ganen og god stemning.

Det vil glæde os at se kunder, forretningsforbindelser, venner af huset og familier til receptionen, som afholdes

fredag den 1. september Kl. 13.00 – 16.00
i vores lokaler St. Blichersvej 1-3, 6950 Ringkøbing.

Med venlig hilsen

Vestjysk Marketing A/S
Ole, Anders og Boy

 

Markant jubilæumstilbud

I forbindelse med vores 25-års jubilæum giver vi 25 gratis hjemmesider til foreninger og klubber. Læs mere og ansøg her.