Vi åbner satellitkontor i Skjern

Vestjysk Marketing åbner i Skjern

Vi har base i Ringkøbing; men har traditionelt også haft stor fokus på Skjern-Tarm området, og virksomheden har derfor også forholdsvis mange kunder, der er bosiddende i den sydlige del af Ringkøbing-Skjern Kommune. Derfor er det også naturligt, at Vestjysk Marketing nu åbner et delvist bemandet satellitkontor på InnoVest i Skjern.

Vi har altid prioriteret nærheden til kunderne særdeles højt. Derfor vil vi også gerne endnu tættere på kunderne i Skjern-Tarm området, der jo er særdeles attraktivt på erhvervsområdet. Samtidigt er InnoVest jo også et attraktivt sted at være repræsenteret. Både på grund af det stærke netværk af virksomheder, der allerede driver virksomhed i Innovest, men også fordi Innovest er kommunens fyrtårn når det gælder innovation og erhvervsudvikling, og det vil vi gerne være en del af – og sidst men ikke mindst tilbyder InnoVest jo en række attraktive fordele – herunder mødelokaler og auditorium.

I første omgang vil der være tale om et såkaldt satellitkontor, som medarbejdere fra kontoret i Ringkøbing periodisk vil bemande, men Vestjysk Marketing forventer dog at synligheden i Skjern over tid vil betyde en mere fast bemanding.

InnoVest glæder sig over en ny lejer

Direktør Hans Jørn Mikkelen yder velkommen

Direktør for Innovest Hans Jørn Mikkelsen glæder sig over den nye lejer og udtaler: ”Vi hilser naturligvis altid velkommen til nye lejere – det er med til at udvide de kompetencer som Innovest tilbyder og styrker netværket imellem de mange virksomheder som allerede i dag holder til her. Netværk er lig udvikling og innovation og det er derfor dejligt, at Vestjysk Marketing betragter Innovest som et attraktivt sted at lave en filial eller satellitkontor. Det skal altid være en win win situation for både Vestjysk Marketing og nuværende lejere på Innovest, at der skabes et højt fagligt miljø og at der tænkes innovativt – den udvikling vil vi komme til at se endnu mere af”.

I dag har vi også en afdeling i Holstebro, og er samtidig repræsenteret i Århus som hovedaktionær i reklame- og kommunikationsbureauet FXA. Samlet set er vi cirka 35 medarbejdere. Dette tal forventes øget i 2021 med baggrund i en fortsat positiv udvikling.

Vestjyske værdier

Vestjysk Marketing blev startet i 1998 i Ringkøbing. Siden etableringen er Vestjysk Marketing vokset, og fokus er flyttet fra offline til onlineverdenen, og i dag er Vestjysk Marketing et fullservice digitalt bureau med specialistviden, når det gælder hjemmesider, webshops, specialprogrammering, integrationer og digital markedsføring – men fortsat med fokus på de vestjyske værdier, hvor der populært sagt altid er kaffe på kanden og tid til en snak.