Vestjysk Marketing er Dynamicweb Premium Solution Partner

Vestjysk Marketing har været Dynamicweb-partner i mange år – faktisk siden 2001, hvor vi første gang stiftede kendskab til det der i dag er Danmarks stærkeste samlede webplatform. En platform, der inkluderer CMS, Ecommerce, PIM og marketing.

Vestjysk Marketing er i dag Premium Solution Partner hos Dynamicweb, hvilket er den højeste certificering, der kan opnås. At være Premium Solution Partner giver jer sikkerhed for at det er erfarne programmører der arbejder med jeres Dynamicweb løsning. Vi har igennem årene udviklet flere end 100 løsninger. Dette giver erfaring som vi trækker på hver dag.

Partnerskifte

Vi har de seneste år oplevet mange Dynamicweb kunder der har fået udviklet en løsning hos et andet bureau, men som har valgt at skifte til os. Én af fordelene ved Dynamicweb er netop, at det er let og enkelt at skifte webbureau – altså få en ny Dynamicweb partner. Det sker blot ved udfyldelse af en partnerskifteblanket.

DenForm Lux har valgt at skifte til Vestjysk Marketing.

Et godt eksempel netop på et partnerskifte er vores samarbejde med DenForm Lux, der er førende i Danmark når det gælder spa, pool, massage og sauna.
Det er vi naturligvis både meget glade for og også stolte af. DenForm Lux er placeret i Århus, hvor virksomheden præsenterer et stort udvalg af attraktive produkter.

DenForm Lux har fået udviklet en flot platform med både webshop og PIM men manglede proaktiv sparring på deres videre rejse. Vi glæder os til at være med på den ambitiøse digitale vækstrejse som virksomheden er i fuld gang med.

Se mere og køb din næste spa eller pool her: www.denform.dk

DenForm Lux er blot én af mange virksomheder, der har valgt at skifte partner til os. Vi giver gerne yderligere referencer.

Mangler du proaktiv sparring fra din nuværende partner eller har du udfordringer i din løsning som I har svært ved at finde den rigtige løsning på?

Så ring til os eller endnu bedre lad os aftale et uforpligtende møde. Vi har altid kaffe på kanden og god tid til en indledende dialog om jeres virksomhed og vores tilgang til Dynamicweb – og vi kommer også gerne på besøg hos jer, hvis det passer bedre.

Her er 4 eksempler på vores mange Dynamicweb referencer: