PIM til Dynamicweb har gjort underværker

I 2020 udviklede vi en ny hjemmeside og webshop løsning til Herning-virksomheden KD Emballage.

Næste step var udvikling af et PIM-system (Product Information Management). PIM er et system, der samler alle virksomhedens produktdata i et samlet system.

I forbindelse med KD Emballages ønske om udviklingen af PIM systemet havde virksomheden søgt en vækstpulje til digitalisering hos Erhvervshuset Midtjylland. Her var kravet at KD Emballage skulle indhente tilbud fra flere webbureauer. Valget blev et fortsat samarbejde med Vestjysk Marketing, og det har de ikke fortrudt.

- Det var ikke givet, at Vestjysk Marketing skulle have opgaven. Den anden virksomhed, vi opsøgte, var specialister i PIM-systemer, men vi valgte Vestjysk Marketing, fordi de kender os og vores ønsker indgående. Og det her PIM-projekt har været rigtig godt. Alt er foregået til aftalt tid og økonomi, og der har været en god dialog hele vejen igennem, så vi har på ingen måder fortrudt det valg, fortæller marketingansvarlig i KD Emballage, Susanne Bovbjerg.

 

Vil du vide mere om vores Dynamicweb-løsninger?

Kig med her 

Susanne Bovbjerg

Marketingansvarlig

KD Emballage fortæller"Hvis jeg skal anbefale Vestjysk Marketing for noget, så er det, at tingene foregår til den aftalte tid og økonomi, ligesom man får god relevant sparring og rådgivning fra dem. De har et godt overblik over tingene, og hvis jeg ringer med et problem, så har de altid et forslag til at løse det."

PIM-SYSTEM GØR DET HELE NEMMERE

KD Emballages hjemmesider og webshops er udviklet i Dynamicweb, og med produktdata opsamlet i deres NAV-system. Dette giver udfordringer i forhold til data både på web og NAV. Denne problemstilling løser PIM, der også giver en række nye muligheder i forhold til at differentiere tekster.

- Vi kan berige vores produkter med data nu, som vi ikke kunne i vores NAV-system. Så det kan komme på hjemmesiden og filtreres. Vi kan nemt logge ind og komme ind på det produkt, vi vil. Generelt er det bare blevet nemmere for alle at finde rundt derinde, lyder det fra en tilfreds Susanne Bovbjerg, der fortsætter:

- Vi har to hjemmesider til virksomheder, og Jan (Sangill, red.) hjalp med at få det hele implementeret på begge hjemmesider, så vi er sikker på, at strukturen er den samme, og det har været en stor hjælp.

Det er dog ikke det eneste, Jan Sangill har hjulpet med. Foruden opsætningen af hele PIM-løsningen, så har han også sikret en effektiv oplæring af Susanne Bovbjerg, der efterfølgende har kunne oplære sine kollegaer i systemet.

- Det var Jans første PIM-projekt i Dynamicweb, men det har vi ikke kunne mærke. Jeg fik en mere generel oplæring af ham til at starte med, og så har vi taget det lidt efter lidt, når jeg har behov for at lære noget nyt. Det har fungeret rigtig fint, siger Susanne Bovbjerg og uddyber:

- Vi har tusindvis af varenumre, der skulle ”rykkes” med over, og for at hjælpe og spare os tid importerede Jan en masse varenumre over i det nye system, og det har været en stor hjælp.

Hjælp fra Jan Sangill er især noget, Susanne Bovbjerg snakker om, og det er der en speciel grund til.

- Vores forhold til Jan har været rigtig, rigtig godt. Han arbejder struktureret og effektivt, og alt kan lade sig gøre. Det er bare et spørgsmål om, hvordan det skal være. Det har jeg ikke oplevet før, men det klager jeg på ingen måder over, fortæller hun med et smil.

 

Skal vi også hjælpe dig?

Se hele vores digitale værktøjskasse

Positive tilbagemeldinger og klar anbefaling

PIM-projektet til Dynamicweb er altså blevet en stor succes for KD Emballage og Vestjysk Marketing. Derfor fortsætter det gode samarbejde også ufortrødent.

- Det er gået rigtig godt, og vi har fået positive tilbagemeldinger fra vores kunder vedrørende hjemmesiden med filtrering osv. Derfor fortsætter vi da også samarbejdet med flere projekter i fremtiden, forklarer Susanne Bovbjerg, inden hun til sidst slår fast:

- Hvis jeg skal anbefale Vestjysk Marketing for noget, så er det, at tingene foregår til den aftalte tid og økonomi, ligesom man får god relevant sparring og rådgivning fra dem. De har et godt overblik over tingene, og hvis jeg ringer med et problem, så har de altid et forslag til at løse det.

 

Skal vi også hjælpe dig med dit næste projekt?

Kontakt os i dag 

HVEM ER KD EMBALLAGE?

KD Emballage er en danskejet og ejerledet handelsvirksomhed med adresse i Herning. Centralt i Danmark og lige ved motorvejen. De er landsdækkende leverandør af emballageløsninger. De har et både bredt og dybt emballagesortiment, så de kan sammensætte den helt rigtige og komplette løsning til din virksomhed.

Lær KD Emballage bedre at kende

Vi er klar til at lave PIM til jeres hjemmeside


Lad os tage en snak om de bedste løsninger for jer

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidigt, at vi må kontakte dig. Se vores generelle betingelser her.