Ringkøbing-Skjern kommune


Et tæt parløb mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og Vestjysk Marketing

Ringkøbing-Skjern kommunes nye hjemmeside er lavet i Dynamicweb, som er kendt for sine mange indbyggede features, så som flere sprogversioner af samme site.

En kommunes hjemmeside skal have tilgængelighed for alle borgere, derfor er der specifikke krav til hvad, den skal kunne. For eksempel skal læseprogrammer kunne læse op fra siden. Derudover er kommunes nye hjemmeside bygget op for at give borgerne den korteste mulige vej, til den side de søger. Brugervenligheden er også i fokus i søgefunktionen, som har avanceret kodning bag sig, for at give borgerne de bedste muligheder for at finde, hvad de søger efter igennem den.

Igennem designet har det været vigtigt at støtte kommunens identitet ’Naturens rige’ via billeder og valg af farver på hjemmesiden.

Jesper Lemming, der er koordinator for Kommunikationsafdelingen i kommunen siger i forbindelse med lanceringen af den nye hjemmeside: - Det er i høj grad samarbejdet med Vestjysk Marketing, der har muliggjort den nye hjemmeside. I et så stort projekt, som en ny kommunal hjemmeside jo er, handler det om det rette mix af kompetencer og ressourcer, og her har vi været i trygge hænder.

Se hele Ringkøbing-Skjern kommunes nye hjemmeside her

Se mere 

Responsivt Design


 

 

Vi er klar til at lave jeres nye hjemmeside


Lad os tage en snak om effektive og digitale muligheder!

Boy Boysen

Salgsansvarlig & Medejer (+45) 23 42 46 91 (+45) 69 60 66 20 boy@vestjyskmarketing.dk

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidigt, at vi må kontakte dig. Se vores generelle betingelser her.