Bering Rejser er klar til vækst og nye muligheder

I november 2018 gik Bering Rejsers nye hjemmeside live med integration af et nyt bookingsystem. Opgraderingen var længe ventet, og resultatet har fået stor opmærksomhed fra både kunder og samarbejdspartnere.

- Vi har et ønske om at vækst virksomheden. For at kunne lykkes med det, har vi brug for et system, som kan håndtere mange kunder hurtigt. Derfor kom Vestjysk Marketing og Tourpaq på tale, lyder det indledningsvis fra direktør i Bering Rejser, Daniel Kirknæs Færk.

 

Se hele Bering Rejsers nye hjemmeside

Se mere 

Daniel Kirknæs Færk

Ejer/Direktør

Bering Rejser fortæller"Vi valgte integrationen med Tourpaq for de mange funktioner og muligheder, som følger med, men også fordi Vestjysk Marketings rådgivning gjorde det klart, at det var den rette løsning for os. Vi har brugt Vestjysk Marketing som en udenforstående ekspert til at vurdere platforme til booking, hvilket gjorde os sikre på beslutningen."

SOM EN NY SPILLER PÅ HOLDET

Tourpaq er et dansk bookingsystem udviklet til charterbranchen. Med integration mellem hjemmeside og booking er mulighederne næsten uendelige. Hos Vestjysk Marketing har vi mange års erfaring med både rejsebranchen og Tourpaq. Vi har dermed indgående kendskab til branchens behov og fokusområder. Løsningen blev også anbefalet til Bering Rejser, som straks så potentialet:

"Vi valgte integrationen med Tourpaq for de mange funktioner og muligheder, som følger med, men også fordi Vestjysk Marketings rådgivning gjorde det klart, at det var den rette løsning for os."

- Vi har brugt Vestjysk Marketing som en udenforstående ekspert til at vurdere platforme til booking, hvilket gjorde os sikre på beslutningen, fortæller Daniel Kirknæs Færk og fortsætter:

- Systemet inkluderer også flyrejser, hvilket var et tungtvejende argument for vores beslutning. Det gør hverdagen meget nemmere for os, når kunderne med det samme kan få booket fly. Ellers skulle vi først ud og tjekke efter ledige sæder og priser et andet sted.

Derudover bidrager systemet med en god portion automatisering, der frigiver medarbejdernes tid til andre opgaver. Det var også blandt argumenterne, da Bering Rejser traf valget om bookingsystem:

- Derudover er Tourpaq valgt, fordi det kan automatisere rigtig meget økonomi og professionalisere hele min forretning. Tourpaq er som en ny ansat i Bering Rejser, siger direktør Daniel Kirknæs Færk.

 

Vil du vide mere om mulighederne med Tourpaq?

Se mere 

DET NYE SYSTEM ER NEMT AT BRUGE 

Ny hjemmeside betød også at de ansatte hos Bering Rejser skulle lære et nye CMS-system at kende. Det er ifølge Daniel Kirknæs Færk heldigvis gået som smurt:

- VMCMS er rigtig fint at bruge – og ikke mindst nemt. Det er nemt at få tilføjelser til og jeg kan gøre rigtig mange ting selv. Så snart man ved, hvor man skal klikke, er der rigtig mange muligheder, fortæller han og uddyber:

- Det er jo intet problem at skifte system, når det er så nemt at få hjælp. Det er rart at ringe til Vestjysk Marketing; man kommer altid hurtigt igennem og får brugbar hjælp.

En god start er vigtig. Derfor holder vi ofte kurser i VMCMS.

Se vores kursuskalender 

DET ALLERBEDSTE

Vi bad også Daniel Kirknæs Færk om at udvælge én enkelt ting, som bør fremhæves ekstra fra den nye hjemmeside. Her kom svaret prompte og uden tvivl i stemmen:

- Designet. Det er brandet helt vildt godt og nemt at arbejde videre ud fra. Alle siger ’wow’, når de ser det. Flere kunder har også kommenteret på hvor fed en hjemmeside, vi har fået.

Hos Vestjysk Marketing sidder et fast designteam klar med deres bedste anbefalinger til både eksisterende og nye kunder. Alle hjemmesider kommer forbi deres skarpe, visuelle blik før programmeringen går i gang.

 

FINE FREMTIDSUDSIGTER

Hos Bering Rejser blev en ny hjemmeside et must for at komme videre i virksomhedens vækst. Heldigvis slutter drømmene ikke ved lanceringen i november. Udviklingsmulighederne står nemlig i kø for at blive til virkelighed:

- Der er muligheder for at ekspandere til andre lande, fordi hjemmesiden er bygget så godt op. Det bliver nemt at lave den på andre sprog med tiden, forklarer Daniel Kirknæs Færk, direktør i Bering Rejser, og tilføjer:

- Nu har vi den bedste hjemmeside, det bedste bookingsystem og det bedste design. Så det behøver jeg slet ikke at bekymre mig om de næste mange år. Vi skal nok kunne følge med. Det, jeg skal nu, er bare at finde på nye oplevelser, skrive nyhedsbreve, blogindlæg og den slags. Nu skal jeg lave alt det sjove – og det glæder jeg mig til.

Efter en lang proces fra idéudvikling til implementering og de sidste finjusteringer står direktør Daniel Kirknæs Færk og kollegaerne fra Bering Rejser foran en ny sæson med masser af spændende opgaver:

- Jeg er rigtig glad for resultatet. Der var nogle kampe med at få alle ender til at mødes, men det hele blev løst. Jeg anbefaler gerne Vestjysk Marketing til andre virksomheder, der har brug for hjælp til det tekniske og ikke mindst rådgivning om en ny hjemmeside, lyder det afsluttende fra Daniel Kirknæs Færk.

Se resultatet med egne øjne og drøm dig væk til fjerne kyster og nye eventyr på beringrejser.dk.

 

Drømmer du også om ny hjemmeside?

Kontakt os i dag 

HVEM ER BERING REJSER?

Bering Rejser er et dansk rejsebureau, der siden 2011 har hjulpet kunder fra hele Skandinavien med at få gode rejseoplevelser. Hos Bering Rejser er de specialiseret i aktive rejser. Det vil sige rejser, der på den ene eller den anden måde byder på aktive oplevelser. Deres udbud af aktiviteter omfatter blandt andet yoga, surfing, windsurfing, kitesurfing, trekking, bjergbestigning, havkajak og dykning.

Vi er klar til at lave jeres nye hjemmeside


Lad os tage en snak om effektive og digitale muligheder!

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidigt, at vi må kontakte dig. Se vores generelle betingelser her.