En effektiv webshop gør hverdagen lettere

I foråret 2020 lancerer Kibæk Cykler i samarbejde med Vestjysk Marketing en ny hjemmeside og webshop. Målet er at understøtte den fysiske butik med lokale kunder. Webshoppens fornemmeste opgave er som udstillingsvindue og kontaktpunkt.

- Det skal være nemt for potentielle kunder at få en fornemmelse af, hvem vi er. På webshoppen vil vi gerne vise hvilke produkter, vi har – og hvad vi ellers kan tilbyde. Her er webshoppen et rigtig godt udstillingsvindue. Vi har i lang tid kunne mærke, at kunder forbereder sig på cykelkøb hjemmefra. De søger informationer og skaber sig en idé om, hvad de gerne vil have, forklarer indehaver Thomas Kousgaard, der sammen med sin far Søren Kousgaard har gjort butikken til et familieforetagende.

Den fysiske og digitale butik skal understøtte hinanden. Thomas Kousgaard understreger derfor også, hvorfor han ikke vil undvære hverken den ene eller den anden:

 - Der er stadig noget helt særligt over at møde kunderne i vores fysiske butik, hvor vi har god og uformel dialog. Men i dag er man som virksomhed også nødt til at være til stede digitalt for at blive set og fundet af dem, som ikke kender os endnu.

 

Se Kibæk Cyklers nye webshop

Tag et kig her

Søren og Thomas Kousgaard

Indehavere

Kibæk Cykler fortæller”Vi har i lang tid kunne mærke, at kunder forbereder sig på cykelkøb hjemmefra. De søger informationer og skaber sig en idé om, hvad de gerne vil have. Der er stadig noget helt særligt over at møde kunderne i vores fysiske butik, hvor vi har god og uformel dialog. Men i dag er man som virksomhed også nødt til at være til stede digitalt for at blive set og fundet af dem, som ikke kender os endnu.”

ET GODT FUNDAMENT MED MANGE MULIGHEDER

Da valget om en ny webshop skulle træffes, var der flere systemer i spil. Det endte med en Esens Webshop fra Vestjysk Marketing, der både rummer de nødvendige funktioner lige nu – og ikke mindst potentiale til at udvikle og udvide det digitale univers for Kibæk Cykler i fremtiden.

Med en Esens Webshop har Kibæk Cykler fået en mobilvenlig og brugervenlig platform, der er bygget på en skabelon med en lang liste af faste funktioner, og som stadig rummer mange muligheder for personalisering. I samarbejde med en af Vestjysk Marketings dygtige webdesignere blev stilen for den nye hjemmeside og webshop lagt.

- Vi har haft stort fokus på at gøre det nemt for brugerne at finde de rigtige informationer. Derfor var elementer som en overskuelig menu, tydelige kontaktmuligheder og nem navigation helt centrale i designbeslutningerne. Vi er positivt overraskede over alle de ønsker, vi kunne få opfyldt inden for vores budget og i rammerne af Esens, fortæller indehaverne fra Kibæk Cykler.

 

Drømmer du også om ny hjemmeside?

Kontakt os i dag

VIGTIGE FUNKTIONER ER STANDARD

Hos Vestjysk Marketing ved vi, at tid er penge for de fleste virksomheder. Derfor har vi fokus på at gøre hverdagene nemmere og effektive, når det kommer til webshops. Derfor er en Esens Webshop altid bygget med en række standardfunktioner, som ingen webshop bør være foruden.

One-page checkout, klargjort til SEO, skalerbar platform, brugervenlig administration, mobilvenlighed og optimeret til salg. Disse funktioner er også nogle af beviserne for, hvorfor Kibæk Cykler og Vestjysk Marketing er et godt match. De har nemlig stået højt på ønskelisten hos cykelforretningen:

- Hos Kibæk Cykler har vi nu en webshop, hvor det både er nemt for os og vores kunder. Platformen er optimeret med fokus på salg samt mobilvenlighed, og når kunderne har besluttet sig, er der lynhurtigt checkout. Vi kan derudover allerede se, at vi også er blevet nemmere at finde for potentielle kunder med søgemaskineoptimering, fortæller Thomas Kousgaard fra Kibæk Cykler, som ikke er tvivl om, at de traf det rigtige valg med Vestjysk Marketing og en Esens Webshop.

Der er mange muligheder med Esens Webshop

Hent hele funktionslisten

SKABELONEN ER GUIDE PÅ TRAVLE DAGE

Hos Kibæk Cykler er der mange travle dage især, når foråret og sommeren viser sig fra sin bedste side. Derfor er det vigtigt med en webshop, der er nem og brugervenlig – ikke kun for kunderne. I en Esens Webshop ligger alle standard funktioner klar fra start. Ved at bladre gennem fanerne kan alle oplysninger om produkter, varianter, forsendelse, søgemaskineoptimering og lignende klares systematisk – og lige netop denne funktion er guld værd på travle dage:

- Vi har haft en webshop før, så vi kender lidt til, hvad det kræver af arbejde at holde det hele opdateret og optimeret i forhold til søgemaskinerne. Det er blevet meget nemmere nu. Der er tænkt på alt det, vi skal huske for hvert enkelt produkt. Vi skal blot følge fanerne og udfylde felterne. Det kan allerede nu mærkes, at det gør hverdagen nemmere. Vi kan godt få mange nye varer hjem samme dag, som skal oprettes og optimeres, men man glemmer ingen vigtige detaljer i farten, hvis man følger systemet, lyder det fra Kibæk Cykler.

En Esens Webshop bruger VMCMS, Vestjysk Marketings eget CMS-system, derfor blev Kibæk Cykler naturligvis inviteret på VMCMS kursus i Ringkøbing. Kurset er fundamentet for selv at kunne arbejde med systemet fremadrettet. Her bliver forskellige funktioner for webredaktører og hjemmesideansvarlige gennemgået i et roligt tempo med masser af tid til spørgsmål:

- Jeg fik svar på mange spørgsmål allerede på kurset i Ringkøbing. Der var en kursusdato, inden webshoppen var helt i mål med integrationer og lignende, hvilket fungerede ret godt. Så var vi nemlig klar, da det blev tid til at oprette produkter og informationssider. Det har helt sikkert gjort processen mere effektiv, fortæller Thomas Kousgaard fra Kibæk Cykler, som er den af indehaverne, der har fingrene mest i webshoppen til daglig.

 

En god start er vigtig. Derfor holder vi ofte kurser i VMCMS.

Se hele vores kursuskalender

 

GOD DIALOG OG ENGAGEMENT

Projektet mellem Vestjysk Marketing og Kibæk Cykler handler ikke blot om en klassisk Esens Webshop. For at gøre webshoppen til en succes i dette tilfælde, skulle to større integrationer tilføjes.

Den første er til Kibæk Cyklers eksisterende kasse- og lagersystem. Det hele skal naturligvis forbindes, så lageret stemmer uanset om en vare sælges i butikken eller på webshoppen. Det samme gælder for regnskabet. Den anden integration er direkte til en af butikkens primære leverandører. Her kan informationer om cyklerne hentes direkte fra producentens database og ind på webshoppen.

Den slags projekter kræver både engagement fra kunde og bureau. Det blev heldigvis intet problem her:

- Vi har været rigtig glade for forløbet, og vi har følt os i gode hænder hele vejen. Når vi har ringet eller sendt en e-mail til vores projektleder, udvikler eller support, har vi altid følt os velkommen og lyttet til. Vi har på intet tidspunkt været i tvivl om, at vi alle arbejdede for samme sag: at få bygget en god og professionel webshop hurtigst muligt, fortæller indehaverne fra Kibæk Cykler rosende.

HVEM ER KIBÆK CYKLER?

Kibæk Cykler er en lokal cykelhandler med både butik og værksted lidt syd for Herning. Her møder du Søren og Thomas Kousgaard, der som far og søn har gjort butikken til et familieforetagende. Hos Kibæk Cykler er cykler en livsstil. De er begge ivrige cyklister både på racercykler, mountainbikes og når det gælder en tur til bageren. Dagene går derfor med cykler både hjemme og på arbejde – og de er altid klar med et godt råd til dig.

Lær Kibæk Cykler bedre at kende

Vi er klar til at lave jeres nye hjemmeside


Lad os tage en snak om effektive og digitale muligheder!

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidigt, at vi må kontakte dig. Se vores generelle betingelser her.