Fokuseret arbejde med SEO og AdWords

Hippotours


Vi har igennem 2017 arbejdet på at forbedre HippoTours synlighed online, hovedsageligt gennem søgemaskineoptimering og Google AdWords optimering. Det er primært HippoTours svenske del af hjemmesiden, vi har arbejdet med. 

Ved hjælp af søgemaskineoptimering har vi formået at øge antallet af organiske resultater for hippotours.se - hvor vi har set en 28,61% stigning i antallet af brugere fra 2016 til 2017. Dette har medført en stigning i transaktioner på 22,58%, hvilket har resulteret i en omsætnings stigning på 40,49%.

I løbet af året formåede vi at få 15 søgeord i top1 position, 33 søgeord på top3 og 3 søgeord ind i top10.  - Et direkte resultat af søgemaskineoptimering og en vægtende faktor i stigningen af organiske besøgende.

Igennem løbende adwords-optimeringer har vi over samme periode øget antallet af besøgende fra adwords med 24,32%. Plus formindsket klikprisen med 7,99%. 

Optimering skaber resultater


0 %

Vækst

28% stigning af brugere fra 2016 til 2017

-

-

-

Se siden her

0 %

Vækst

Stigning i transaktioner på 22%

-

-

-

Se siden her

0 %

Vækst

Stigning i omsætning på 40% 

-

-

-

Se siden her

0 %

Vækst

AdWords besøg er steget med 24%

-

-

-

Se siden her

Få mere ud af din forretning


Lad os tage en snak om effektive og digitale muligheder!

Ole Stampe Larsen

Digital marketingchef (+45) 69 14 86 50 ole@vestjyskmarketing.dk

Når du udfylder formularen accepterer du samtidig at vi må kontakte dig. Læs vores betingelser her.

Se Hippotours hjemmeside 

Se mere

Corona - Vestjysk Marketing holder åbent - næsten som normalt

Vestjysk Marketing har valgt at følge statsministerens opfordring. Derfor arbejder langt størstedelen af vores kollegaer hjemmefra.
Alle igangværende opgaver vil fortsat blive løst som planlagt og har I nye opgaver eller problemstillinger tager I blot fat i jeres kontaktperson som normalt.
Vores hovedtelefon 97320108 og kontoret er derfor mindre bemandet. Skriv derfor gerne en mail til din kontaktperson. Du finder kontaktinfo her: www.vestjyskmarketing.dk/kontakt

Corona - Vestjysk Marketing holder åbent - næsten som normalt.