Primo Tours


Digital Gazellepris vinder 2017

Vores kunde Primo Tours A/S vandt den Digitale Gazellepris 2017 i region Midtjylland. Prisen blev givet til Primo Tours på baggrund af deres eksplosive vækst på et landsdækkende marked, hvor konkurrencen er meget skarp. Deres vækst har været drevet af en stærk og fokuseret digital strategi, som inkluderer bl.a. email marketing og sociale medier, udover deres mere traditionelle markedsføring.

Primo Tours blev etableret 2009 og Vestjysk Marketing har været med på deres digitale rejse fra dag 1. Vi udviklede rejsebureauets første hjemmeside, der sidenhen er blevet gentænkt og videreudviklet flere gange. Derfor står www.primotours.dk i dag som en særdeles stærk og sælgende hjemmeside udviklet i VM-CMS6 med en effektiv integration til bookingsystemet Tourpaq.

Primo Tours salgsstrategi inkluderer naturligvis udnyttelse af email marketing, hvor der er opbygget en database på mere end 150.000 email abonnementer. De sociale medier er også et vigtigt element og her står Primo Tours også stærkt på Facebook, Instagram og YouTube. Derudover er der gennemført en lang række digitale aktiviteter, der også hænger sammen med den mere traditionelle markedsføring

Primo Tours digitale tilstedeværelse sker i et særdeles tæt samarbejde med Vestjysk Marketings digital marketing afdeling. Derfor har Primo Tours valgt at indgå i en VækstAftale med os. VækstAftalerne er en 360 graders online aftale, der også inkluderer VækstMøder, som fokuserer på en effektiv evaluering af de igangsatte aktiviteter, fokus på de kommende aktiviteter, samt ProAktive forslag til videreudvikling.

Se Primo Tours hjemmeside her

Se mere

Få mere ud af din forretning


Lad os tage en snak om effektive og digitale muligheder!

Boy Boysen

Salgsansvarlig & Medejer (+45) 69 60 66 20 boy@vestjyskmarketing.dk

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidigt, at vi må kontakte dig. Se vores generelle betingelser her.