Et partnerskab der gør hverdagen nemmere

Med en VækstAftale hjælper Vestjysk Marketing mange kunder med at prioritere marketing-kræfterne rigtigt. Det vigtigste spørgsmål af dem alle er: Hvordan rammer vi bedst og billigst dine kunder? Bureauets 15 års erfaring bliver blandt andet sat i spil sammen med Tambohus Kro & Badehotel.

Da samarbejdet startede, gik Tambohus Kro & Badehotel fra flere samarbejdspartnere til en enkelt. Ved at samle alle opgaver, blev projektet omkring markedsføring mere overskueligt – hvilket var en nødvendighed, når den daglige drift også skulle passes:

- Vi indgik et samarbejde med Vestjysk Marketing for at gøre det nemmere for os selv og få noget mere business. Der er lagt en plan for, hvordan vi når vores mål på den rigtige måde og til den rigtige pris. Det er også vigtigt for os. For hvis ikke det giver noget på bundlinjen, er det jo helt unødvendigt, fortæller indehaverne Kristina og Karsten Pedersen.

 

Vil du vide mere om en VækstAftale?

Så kig med her 

Kristina og Karsten Pedersen

Indehavere

Tambohus Kro & Badehotel fortæller"Sidste nyhedsbrev, der blev sendt, genererede en fantastisk omsætning. Vi var slet ikke forberedte på, at der skulle blive ’telefonstorm’, som en af vores medarbejdere kaldte det. Så der kunne vi rigtig se effekterne af arbejdet."

EN FAST SPARRINGSPARTNER

Udover planlægning og rapportering er en VækstAftale i høj grad også et partnerskab med masser af sparring. Netop det fremhæver makkerparret fra Tambohus Kro & Badehotel flere gange:

- Der er en helt anden personlig kontakt her. Det vægter vi højt. Vestjysk Marketing har knyttet sig op på, at vi skaber resultater sammen – at vi har nogle fælles mål, fortæller de og uddyber:

- Der er en profession indstilling til det, vi skal nå sammen. Men der er også tid til en hyggesnak om, hvordan vores forretning fungerer. Det er vigtigt for os, at de ved, hvad det er for en forretning, de arbejder med at udvikle. Og det er virkelig lykkedes. Vi føler, at de ser, hvad vi står for, hvad vi gerne vil nå, og hvorfor vi gør, som vi gør. Det er helt sikkert en af grundene til, at det går så godt.

Med en fast digital marketing konsulent tilknyttet mødes kunderne i Vestjysk Marketing altid af et kendt ansigt ved VækstMøder eller en kendt stemme i telefonen. For Tambohus Kro & Badehotel står Søren Kristensen fra Vestjysk Marketing i spidsen for arbejdet – og det passer det vestjyske par godt:

- Jeg synes det er dejligt, at vi har en, der ringer og holder os i ørene, så vi får gjort de ting, der skal til. Han er god til lige at ringe og spørge, hvordan det går. Man er ikke glemt, selvom vi ikke lige lægger mærke til, at der sidder nogen og arbejder med vores ting, fortæller de og tilføjer:

- Man får en form for partnerskab, hvor man med tiden ikke engang behøver at sige tingene højt. Så ringer Søren for eksempel og siger ”Jeg har lige gjort det færdigt, som du var ved at arbejde på med hjemmesiden”, eller så har han lige svaret en kommentar på Facebook, fordi han alligevel kom forbi. Det er rart med et ekstra sæt øjne.

Og et partnerskab betyder ikke bare fælles mål men kræver naturligvis lidt arbejde fra begge parter. Tambohus Kro & Badehotel er ingen undtagelse:

- Det er vigtigt, at man giver dem noget at arbejde med, hvis man skal indlede sådan et samarbejde. Hvis vi får besked på at sende nogle billeder afsted, så gør vi det nu og ikke om en uge. Man skal være villig til at lægge noget arbejde i det. Så vi fodrer dem ret tit, lyder det fra Karsten, hvortil Kristina grinende tilføjer:

- Selvom jeg tror, at Søren nogle gange godt kunne tænke sig endnu mere.

POSITIVE RESULTATER I MASSEVIS

Det gode samarbejde har også vist sig i både analyser og regnskaber. Med en koncentreret indsats er det i fællesskab lykkedes at vækste mere end forventet:

- Vi er vækstet med over 10 % – også i ydermånederne. Så pengene er godt givet ud. Det må man sige. Nu får vi de rigtige besøgende på hjemmesiden og vores brand er blevet mere kendt. Selv på Facebook, som vi egentlig har været rimelig skarpe på, har vi fået hjælp til at blive endnu bedre og få konverteret nogle brugere til reel business, lyder meldingen fra Tambohus-parret.

Blandt de konkrete tiltag og resultater, der kan fremhæves, har effekten af e-mail marketing især gjort indtryk:

- Vi er blevet lidt overrasket over vores nyhedsbreve. Sidste nyhedsbrev, der blev sendt, genererede en fantastisk omsætning. Vi var slet ikke forberedte på, at der skulle blive ’telefonstorm’, som en af vores medarbejdere kaldte det, fortæller Kristina, hvortil Karsten uddyber og sætter i perspektiv:

- Over 50.000 kr. på to dage. Det er faktisk meget her i vinterperioden. Så der kunne vi rigtig se effekterne af arbejdet.

Skal vi også skabe resultater for dig?

Se hele vores digitale værktøjskasse 

FASTE AFTALER MED FLEKSIBILITET

VækstAftalen, som Tambohus Kro & Badehotel har, giver fleksibilitet og tid til de opgaver, der dukker op:

- Nu ved vi, at man bare kan ringe, hvis der er noget, man gerne vil have ordnet. Man skal ikke tænke over, at det koster noget, for nu har vi betalt for et antal timer, som vi bare kan bruge af, siger Kristina fra Tambohus Kro & Badehotel.

Med en VækstAftale bliver kontakten mellem konsulent og kunde også automatisk tættere. Dialogen bliver mere venskabelig og de gode råd stikker endnu dybere i takt med, at kendskabet til hinanden vokser. Dertil kommer de kvartalsvise VækstMøder, hvor planen bliver lagt og begge parter lige får set hinanden i øjnene.

- Det bedste er, at vi har nogen til at holde os i ørene. For når man har en forretning som selvstændig, så har man det med at slukke ildebrande hver eneste dag – og så tænker man altså ikke tre måneder frem. Men det bliver vi tvunget til i et samarbejde. Og det har en dobbelt effekt. Man får kigget hele virksomheden igennem. Sidste forår sad vi eksempelvis og kiggede frem. Her fandt vi ud af, at vi faktisk kom til at mangle en medarbejder, hvis vi skulle følge med, fortæller Karsten fra Tambohus Kro & Badehotel afslutningsvis.

 

Er du også klar til en VækstAftale?

Kontakt os i dag 

HVEM ER TAMBOHUS KRO & BADEHOTEL?

Hos Tambohus Kro & Badehotel i Thyholm får du både ærlig kromad og overraskende gourmetmiddage. Med et aktivitetsprogram der spænder lige fra østerssafari og vinsmagninger til stille gåture og påskejagt i de smukke omgivelser er det er sted for alle. Her på stedet handler det om nærvær, afslapning og gode oplevelser.

Lær Tambohus Kro & Badehotel bedre at kende

Vi er klar til at lave jeres nye hjemmeside


Lad os tage en snak om effektive og digitale muligheder!

Boy Boysen

Salgsansvarlig & Medejer (+45) 23 42 46 91 (+45) 69 60 66 20 boy@vestjyskmarketing.dk

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidigt, at vi må kontakte dig. Se vores generelle betingelser her.